Registriraj se!
Balaton Sound razkriva drugo fazo potrjenih nastopajočih na letošnjem najbolj vročem in pričakovanem festivalu!

Do sedaj so svoj prihod potrdili: Armin van Buuren, Marshmello, Paul Kalkbrenner, in DJ Snake. Balaton Sound se bo v letu 2019 spet odvijal, kje drugje kot pa na osupljivem Blatnem jezeru! Nizozemska EDM legenda DJ Tiesto, bo glavni oder prevzel na otvoritvenem večeru festivala, skupaj s platinasto nagrajenim duom The Chainsmokers.

Balaton bo trajal 5 dni - non - stop! (3. - 7. Julij 2019), gostil pa bo tudi rap superzvezdo G-Eazy, ki bo v prisotnosti nestrpno pričakovane live izvedbe skupine Rudimental, odlično zaključil event na nedeljski večer! Festival bo gostil tudi BRIT Award nominiranko Jess Glynne, kolumbijsko zvezdo J Balvin ki ga na svojem hitu "I like it" gosti Cardi B in je tudi dosegel prvo mesto na Billboard lestvici, vodjo založbe Protocol Nicky Romero, popularen ameriški duo Sofi Tukker, in pa Shark Squad leaderja znanim pod imenom Jauz.

Med ostalimi nastopajočimi bodo Dubfire, Vinai, Martin Jensen, in Deorro.  Nedavno pa sta svoj prihod potrdila tudi francoski duo Tchami X Malaa, ki sta zadnjih 18 mesecev preživela na odrih širom sveta, na svoji turneji z imenom ‘No Redemption’ .

5 dnevna vstopnica vam nudi nepozabno beach party dogodivščino na Blatnem jezeru, lahko pa se odločite tudi za 4-dnevno, ali 3-dnevno vstopnico. Cene enodnevne vstopnice se začnejo pri €64.00, 3-dnevne pri €165.00, 4-dnevne vstopnice €179.00 in 5-dnevne vstopnice €205.00.


Komentarji novice