Registriraj se!
Black Eyed Peas, Cypress Hill in Papa Roach prihajajo na VOLT Festival!

Mesto Sopron na Madžarskem letos pričakuje obiskovalce iz cele Evrope od 26.6. do 29.6. 2019, z glasbenimi legendami in trenutno najbolj aktualnimi izvajalci kot so Black Eyed Peas, Papa Roach, Cypress Hill, Martin Solveig in Jan Blomqvist!

Po mnenju mnogih, najbolj legendaren mainstream hip-hop band, Black Eyed Peas, bo prevzel VOLT-ov oder s promocijo njihovega novega albuma skupaj z njihovimi najboljšimi hiti.
Otvoritev VOLT-a bo pravi rock spektakel z nastopajočimi band-i, kot so: Cypress Hill, Papa Roach in Amaranthe, skupaj z že najavljenimi Slipknot. V četrtek bo oder prevzel Ugly Kid Joe, ki se bo prvič predstavil publiki, s kombinacijo različnih glasbenih stilov, kot so: hard rock, funk, rap in thrash glasba.

 

V petek pa se nam v Sopronu obeta pravi glasbeni spektakel z enim od največjih electro-pop izvajalcev, znanim pod imenom Jan Blomqvist, ki na festival prihaja skupaj z njegovim celotnim bendom! 

Na festivalu bodo nastopili tudi Avstrijski duo Kruder & Dorfmeister ter duo Kollektiv Turmstrasse. Ljubitelji drum & bass-a bodo prišli na svoj račun z nastopom skupine Bladerunnaz team, ki igrajo pomembno vlogo festivala VOLT že od samega začetka. Hkrati bodo na festivalu skupaj z oboževalci praznovali njihovo 20. leto delovanja! Praznovanju se bodo pridružili tudi DJ Friction in The Prototypes skupaj z Habstrakt-om, ki se bo tega večera predstavil skupaj z Next Level. Na festival VOLT se letos vračata tudi dva favorita Nouvelle Vague in DelaDap!

 

Kompleten Line-Up nastopajočih:

Slipknot 

Black Eyed Peas 

Slash 

Parov Stelar 

Papa Roach 

Cypress Hill 

LP 

Robin Schulz 

Martin Solveig 

Lost Frequencies 

Jan Blomqvist 

Kruder & Dorfmeister 

Kollektiv Turmstrasse 

Nouvelle Vague 

Deladap 

Ugly Kid Joe 

Amaranthe 

Next Level pres: Habstrakt 

Bladerunnaz 20: Friction + The Protpesoty

 

Za več informacij obiščite uradno spletno stran festivala: https://volt.hu/en/!


Videoposnetki
Komentarji novice