Registriraj se!
KLUB K4: JANUAR JE ZA LEGENDE

Prihajajo Aphex Twinov soborec DMX KREW live * veteran ruske techno scene ANDREY PUSHKAREV * vroči londonski kolektiv SPACED * Techno Oldies Goldies pa prinaša ekipo CONSUMER RECREATION in DJAYNE GABY.

Potem ko so se proslavljanju 30-letnice Kluba K4 že pridružili tudi ustvarjalci oddaje Preverjeno in na šestih straneh aktualna Mladina, katakombe Kersnikove pa so v zadnjih tednih stresli tudi Helena Hauff, Roman Fluegel in Skee Mask, smo končno vstopili v leto, ki prinaša tudi jubilejni FESTIVAL 30K4 s kar sedmimi dogodki. O tem kaj več že kmalu, zaenkrat pa predvsem odpovejte majske in junijske dopuste.

Štirka v leto 2019 vstopa s šopkom priljubljenih rezidenc (Gibanica, Temnica, Just a Dance), prav posebno izdajo nanizanke Techno Oldies Goldies, v kateri se bo ekipi Consumer Recreation pridružila pionirka domače trance scene, Djayne Gaby in tremi udarnimi gostiovanj: že naslednji vikend se bo slovenski publiki predstavil ikonični Britanec DMX Krew live! (18/1), ekipa SOLVD bo program geografsko uravnotežila z ruskim elektronskim prvoborcem Andreyem Pushkarevim (25/1), v Prešernov dan pa bomo vstopili z gostiteji razvpitih londonskih druženj Spaced (7/2).

Skatka, ni da ni, pa se praznovanje 30-letnice sploh še ni začelo. Še več aktualnih informacij najdete na www.facebook.com/klubk4/.

KLUB K4 – PROGRAM: JANUAR 2019

Pe, 11/1 - GIBANICA XX: Nitz, Lara H, Tzena idr.
So, 12/1 - TEMNICA
Pe, 18/1 - PHI ft. DMX KREW Live! (uk)
So, 19/1 - JUST A DANCE
Pe, 25/1 - SOLVD ft. ANDREY PUHKAREV (rus)
So, 26/1 - Techno Oldies Goldies ft. Consumer Recreations & Djane Gaby
Če, 07/2 – JUST US x SPACED (uk)

Save the date: FESTIVAL 30K4 (17/5 – 28/6)


Komentarji novice