Registriraj se!
Razkrivamo datum Sonus festival v letu 2019

Nedavno je potekala podelitev domačih in regionalnih nagrad elektronske glasbene industrije – Ambassador, Sonus festival je ponovno dokazal, da je priljubljen hrvaški festival po izbiri oboževalcev.

Tekom petih dni in petih noči v klubih na plaži Zrče, samo nekaj metrov vstran od Jadranskega morja se bo v letu 2019 odvijala že 7.izdaja festivala Sonus in to od 18. do 23. avgusta. Ko so pred 7 leti ustanovitelji #WELOVESOUND Festivala in ustanovitelji Timewarp festivala v Nemčiji začeli z festivalom Sonus, si niso mogli predstavljati, da bo po nekaj letih festival, kot tudi Hrvaškem in otoku Pag na svetovnem party zemljevidu.

Sonus je doslej, ne samo na  Hrvaškem, ampak tudi na globalni ravni, razglašen za enega najboljših na svetu med 10 techno festivalov, kot je razvidno tudi, da ima obiskovalce kar iz 65 držav po vsem svetu.

Po besedah mednarodnih gostov, Sonus ni samo glasbena izkušnja, ampak tudi dopust in uživanje v prekrasni naravi, morju in raznim drugim stvarem, ki jih nudi Novalja in otok Pag.

Sonus festival je tekom preteklih nekaj let gostil imena kot so Carl Cox, Solomun, Sven Väth, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Adam Beyer, Loco Dice, Chris Liebing, Pan-Pot, The Martinez Brothers, Tale Of Us, Joseph Capriatij, Jamie Jone, Sam Paganini, Seth Troxler, Marco Carola, Maceo Plex, Apollonia, Len Faki, Matadoro, Enzo Siragusa, tINI, Monika Kruse in mnogo drugih.

Prva imena Sonus Festivala 2019 bodo objavljena v sredo, 12.januarja 2019 na naših socialnih omrežjih.

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/  
Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/

PRIDRUŽITE SE NAŠI VIBER SKUPINI
https://vb.me/sonus2018community


Komentarji novice