Registriraj se!
ŠE 8 DNI DO RITMA MLADOSTI!

Le še dober teden dni nas loči od regionalnega glasbenega zvočnega spopada leta, v katerem se bosta srečala Dubioza Kolektiv in skupina S.A.R.S. - V prodaji je še zadnji paket vstopnic za rdeči ring.

Glavna atrakcija letošnjega Ritem mladosti bo Soundclash S.A.R.S.-a in DUBIOZE KOLEKTIVA, ki se bosta za naklonjenost občinstva 14. decembra v Stožicah spopadla na dveh odrih – vsak na svojem koncu dvorane. Domače barve pa bodo zastopali tudi TABU in ZABLUJENA GENERACIJA.

Liderji nove srbske scene, S.A.R.S., bodo s hiti Lutko, Buđav lebac in Perspektiva v prednosti, saj so se s Stožicami spoznali že lani, iskrice med Žaretom, Ivano, bendom  in tisoči razgretih navijačev pod odrom pa so preskakovale kot po tekočem traku. A tokrat jim bo nasproti stal veliki DUBIOZA KOLEKTIV, bosanski bend, ki se je kot visokooktanska ska-punk-reagge-rock atrakcija postavil tudi na svetovni zemljevid. Avtorji hitov, kot so Kažu, Kukuz, Himna generacije in Blam Blam, osvajajo svet z izjemno energijo, lucidnimi besedili in odrskim nastopom, ki premakne tudi slona.

Dogodek organizirata potovalna agencija za mlade Collegium Mondial Travel in Hitradio Antena. Partnerji dogodka so Cockta, Adriatic Slovenica, Pivovarna Union, PPD, Mastercard in Red Bull.


Komentarji novice