Registriraj se!
Sven Väth zatresel Kurzschluss!

Ljubljana, 17. november - Kurzschluss je v noči s petka na soboto obiskala svetovno prepoznavna glasbena ekipa Cocoon s Sven Väthom na čelu. Po zaključku sezone v ibiškem klubu Pacha so Johannes Volk, Fabe in legendarni Sven Väth obiskali Gospodarsko razstavišče in s klasičnimi techno ritmi izpod vinylk razplesali nekaj tisoč glavo množico vse do osme ure zjutraj.

»Papa« Sven, kot ga kličejo oboževalci, je davnega leta 1981 v Frankfurtu začel svetovno techno revolucijo, karizmatičen didžej pa ima danes za seboj kar 35 let uspešne kariere. Obiskovalci svojih bokov niso razgibavali samo na glasbene ritme nemške zasedbe, temveč tudi od drugem odru, namenjenem domačinom. Kurzschluss v svojih prizadevanjih za razvoj in podporo lokalnih izvajalcev na vseh svojih dogodkih do konca leta vzpostavlja oder, namenjen mladim in vzhajajočim didžejem.

Tokrat so bili za nastop izbrani didžej Ally, Afekt, Barbs in Matt Cubero, ki obiskovalcev niso razočarali. Večer je, tako kot na oktobrskem dogodku z Amelie Lens, na glavnem odru zaključil domačin didžej Gumja. Spremljajte Kurzschluss na družbenih omrežjih Facebook in Instagram za sveže informacije o dogodkih.  


Komentarji novice