Registriraj se!
Vodilni svetovni DJ dvojec Dimitri Vegas & Like Mike za veliki finale festival EXIT!

Po najavi odprtja festivala EXIT z rock ikonami The Cure, je tukaj še novica, da bosta uradno najboljši svetovni DJ dvojec Dimitri Vegas & Like Mike v nedeljo, 7. julija nastopila na veliki zabavi zaprtja glavnega festivalskega odra.

Občinstvo na Petrovaradinski trdnjavi bo tako priča njunemu novemu avdio-vizualnemu spektaklu, s katerim bosta pokazala, zakaj veljata za dva najboljša šovmena na svetu. Brata grškega porekla in belgijskim domačim naslovom, sta že nekaj let zapored uradno najbolje uvrščeni DJ dvojec na znameniti TOP 100 DJs lestvici DJ Mag-a, na kateri sta z enim prvim in kar štirimi drugimi mesti za seboj pustila imena kot so David Guetta, Tiësto, Hardwell, Calvin Harris in Skrillex!

Že leta sta rezidenta znamenitega Tomorrowlanda, njuni nastopi pa veljajo za vrhunec tega gigantskega dogodka, medtem ko njun šov v Nemčiji pred 45 tisoč poslušalci velja za največji elektronski nastop desetletja. Rekorderja sta tudi v domači Belgiji, kjer sta s 60 tisoč prodanimi vstopnicami v le treh dneh, v prodaji prehitela tudi Madonno in U2. Letos sta priredila svoj prepoznavni "Madness" šov in pripravila pravo norijo za publiko festivalov Sea Star in Sea Dance.

Dimitri Vegas & Like Mike for the Grand Finale of EXIT 2019:  https://youtu.be/Nm1O7nJKHtY

Nalezljive melodije in hiti tega dvojca beležijo preko 800 milijonov ogledov na njunem uradnem YouTube kanalu, obiskovalci festivala EXIT pa zagotovo že komaj čakajo, da slišijo velike hite, kot so Tremor, The Hum, Complicated in Melody, ki jo je belgijska nogometna ekipa leta 2016 sprejela kot svojo uradno himno. Znana po veliki sposobnosti ustvarjanja hitov in težnji po eksperimentiranju, sta nedavno izdala idealno skladbo za festivalske odre Bounce, obeta se tudi sodelovanje z globalno popularnim raperjem Snoop Doggom, pri katerem je jasno, da je glasbena vročica v obliki trap-a osvojila tudi ta elektronska gigante. Sodelovala sta tudi z drugimi svetovnimi imeni, kot so David Guetta, Martin Garrix, Afrojack in Diplo, medtem ko sta svoj pečat pustila tudi na uradnih remiksih hitov zvezd, kot so The Weeknd, Major Lazer, Calvin Harris in drugi.


Veliko zanimanje za vstopnice s 55 % popustom

Trenutno je v prodaji omejeno število EXIT vstopnic po 58 EUR, kar predstavlja 55 % prihranka v primerjavi s končno ceno. Cena vstopnice za prvi festivalski dan, ko bodo nastopili The Cure, znaša 27 EUR. Za ta dan so v prodaji tudi vstopnice za FAN PIT po ceni 39 EUR, kot tudi GOLD VIP dnevne vstopnice za 4. julij po 105 EUR. Vstopnice po aktualnih cenah bodo na voljo samo do 29. novembra, po tem bo cena nekoliko višja. Vstopnice bodo v prodaji na vseh prodajnih mestih Kompas Young in Supra Travel ter na www.supratravel.si in www.kompasyoung.si.


Komentarji novice