Registriraj se!
EchoWaves by EXIT Festival - prvič v Sloveniji

Ekskluzivna Oldies Goldies zabava na novi atraktivni lokaciji v prestolnici, ki bo dala piko na i decembrski evforiji z žametnim izborom klubskih klasik in ekskluzivnim nastopom z grammyjem okitene DJ-ikone.

Roger Sanchez vas bo popeljal v preteklost in prihodnost s hiti, ki so narekovali klubski utrip v zadnjih destletjih. Prvič pri nas pa bo z njim nastopila tudi njegova nova varovanka, ki razgibava plesišča od Miamija do Ibize, Kristen Knight.

ROGER SANCHEZ // New York, ZDA
Prejemnik grammyja za delo s skupino No Doubt, 4-kratni dobitnik priznanja DJ Award za house didžeja, dobitnik in 8-kratni nominiranec za najboljšega ameriškega didžeja na Dance Music Award ... Newyorški klubski kralj dominikanskih korenin, avtor hitov Lost, Another chance, Turn on the music, You can't change me, 2Gether in Do It Well, didžej, ustvarjalec radijske oddaje Release Yourself, vodja založb Stealth in Undr teh Radr, obraz MTV, nesojeni arhitekt in odličen breakedancer je eno najvplivnejših imen v klubski glasbi zadnjih treh desetletij, še posebno rade pa ga imajo dame, ki obožujejo na toplih vokalih in seksi basih stoječe plesne hite. V naši regiji je nazadnje nastopil kot eden od nosilcev festivala Defected Croatia, v Ljubljano pa se vrača z ekskluzivnim setom in svojo novo varovanko.
www.rogersanchez.com


KRISTEN KNIGHT // Miami, ZDA
Ob boku ene največjih ikon house scene se bo prvič pri nas predstavila vroča didžejka, pevka, producentka, fashionistka, mojstrica živih nastopov in vrtenja na 4 gramofonih, ki navdušuje s filigranskim glasbenim izborom ter izjemno energijo, s katero razgibava plesišča od Miamija do Azije. Gospodična je poleti navdušila na priljubljenih warm up partyjih v Cafe Mambo Ibiza, vrtela z A-Trakom in R3habom, je pa tudi rezidenčna didžejka šova Swipe Date na MTV Latin America.
www.kristenknight.com


lokalna podpora
ANGEL ANX / http://angelanx.com
DJ DEY / http://www.djdey.eu
MATTHEW Z / https://soundcloud.com/dj-matthew-z


- - - - -


LOKACIJA / LOCATION
MESTO OBLIKOVANJA (bivša tiskarna Mladinska knjiga)
Dunajska cesta 123, 1000 Ljubljana, Slovenija

VSTOPNICE / TICKETS
early bird = RAZPRODANO!
trenutna cena = 15 eur
paket 5 vstopnic = 55 eur

PO VSTOPNICE NA PETROL:
http://bit.ly/sanchez_tickets

PRODAJNA MREŽA MLADI.SMO:
http://bit.ly/mladismo_sanchez

VIP SEDIŠČA & REZERVACIJE MIZ // VIP & TABLE RESERVATIONS:
Rezervacija mize vključuje: 5 VIP vstopnic + boat po vaši izbiri (300,00 €)
Število miz je omejeno
Info@echowaves.ge

VIP STOJIŠČA:
http://bit.ly/earlybird_sanchez

INFO: info@echowaves.ge

AGE LIMIT / STAROSTNA OMEJITEV: 18+

fueled by COCKTA

EchoWaves Powered by EXIT je elektronski festival ob Črnem morju v Gruziji, ki z dogodkom House Classics premierno vstopa tudi na slovenska plesišča.


Komentarji novice