Registriraj se!
Več kot 3000 mladih rejvalo 12 ur skupaj na najbolj obiskanem techno žuru v prestolnici

Techno fenomen Amelie Lens je pretekli petek v Ljubljani povzročila pravo rejv evforijo. Lov na vstopnice, ki so bile razprodane več kot teden dni pred zabavo, se je nadaljeval tudi na dan dogodka, ko so mnogi preizkusili svojo srečo pred vhodom na prizorišče in za vstop organizatorju ponujali tudi prek 100 evrov.

Glavna zvezda 12-urnega partyja je bila mlada didžejka Amelie Lens, ki je v hitrem času osvojila svetovno didžej sceno in se z organizacijo svojih dogodkov poimenovanih Exhale zasidrala v sam vrh techno scene. Nekdanji model in velika ljubiteljica mačk je ob svojem prvem obisku v Sloveniji na družabnih omrežjih zapisala: “Kakšna neverjetna množica v Ljubljani!

Ne morem verjeti, koliko ljudi se je udeležilo mojega debija v Sloveniji. Hvala vam Kurzschluss!” Poleg nje so za trde elektronske ritme v noči iz petka in vse do 11. ure dopoldan v soboto skrbeli tudi odlični Valentino Kanzyani, Uto Karem, Tomy Declerque, DJ Gumja, Damir Hoffmann in Veztax.

Kurzschluss je dogodek, kjer so prevladovali mladi med 18. in 25. letom, izkoristil tudi za spodbujanje varnega spletnega prostora za vse. Zato je omogočil predstavitev projekta Odklikni, katerega  cilj je z  ozaveščanjem preprečevati spletno nasilje in nadlegovanje žensk in deklet v Sloveniji ter odpraviti stereotipe na tem področju. Vsem, ki so na dogodku prenesli brezplačno mobilno aplikacijo Odklikni, so podarili simpatično nagrado.

Naslednji techno žur sledi 16. novembra, ko na Gospodarsko razstavišče prihaja legendarni Sven Väth s serijo dogodkov Cocoon. Organizatorji pozivajo k pravočasnem nakupu vstopnic na prodajnih mestih Eventim.


Komentarji novice