Registriraj se!
Kurzschluss praznuje šesto leto s Todd Terry-jem, The Shapeshifters in house glasbo!

Začetnik house ritmov in grammy nominiranec bo zaključil Kurzschluss turnejo 2018! Producent, ki je sodeloval tudi z zvenečimi glasbenimi imeni, kot so Annie Lenox, George Michael, Bjork in The Cardigans prihaja v Kurzschluss 22. decembra.

Todd Terry, pionir house glasbe, bo glavna zvezda večera, ki bo obeležil šesto leto delovanja pop up kluba. Slavju se bo pridružil tudi dobro poznani avtor hita “Back To Basics” in “Lola’s Theme”, ki ustvarja pod imenom The Shapeshifters. Omejeno število vstopnic po rojstnodnevni ceni 6 evrov že na prodajnih mestih Eventim.

Kurzschluss je pop-up klub, ki disruptira klubsko napeljavo v Sloveniji že od leta 2013. V šestih sezonah žanrsko raznolikih zabav je gostil več kot 200.000 obiskovalcev in 50 glasbenih titanov. Vsako leto krepi svojo moč tako v frekvenci kot po jakosti, letošnjo pa zaključuje v velikem slogu, s praznovanjem šestega rojstnega dneva.

V goste prihaja grammy nominiranec Todd Terry. Američan je eden tistih, ki so definirali house sceno v 80. letih in ji postavili temelje za njen razvoj. Domači publiki je poznan po svojih največjih hitih, kot so Keep On Jumpin’ in Something’s  Going On, še bolj pa po sodelovanju z največjimi glasbenimi imenu na svetu. Garbage, George Michael in Annie Lenox so samo trije izmed njih, za katere je pripravil uspešne remikse. 22. decembra se mu pridružuje tudi glasbeni akt The Shapeshifters, ki je klube navduševal s hiti, kot so Lola's theme in Back to Basics, ki se še danes odvrtijo prav na vsakem Oldies Goldies setu. The Shapeshifters, ki ga zastopa Simon Marlin, sodi med mojstre klasičnega house zvoka, v dolgoletni karieri pa je sodeloval s klubom Pacha, Ministry of Sound in izvajalci, kot so Faithless, Moby in Christina Aguilera.

Ustno izročilo opisuje Kurzschlussov decembrski house party kot bajko o čutnih zvokih, ki gibajo boke, mogočnih vokalih, žejnih grlih in nepozabnih trenutkih s poznanimi in na novo spoznanimi. 22. december se bo tradicija nadaljevala, pri čemer ob 6. rojstnem dnevu organizatorji obljubljajo bistveno obširnejši line up, ki ga bodo dokončno razkrili v prihodnjih mesecih, in posebna rojstnodnevna presenečenja. Prvo presenečenje je polovična cena vstopnic, ki jih nudijo v omejeni količini, na prodajnih mestih Eventima.

Spremljajte #Kurzschluss na družbenih omrežjih Facebook in Instagram za sveže informacije o dogodkih.  


Slike
Videoposnetki
Komentarji novice