Registriraj se!
V soboto nas čaka Mariborska praln'ca

Nevzdržno se približuje druga edicija Mariborske praln'ce, gre za drugo pranje, ki se bo zgodilo v Dvorani Gustaf. Prvo se je zgodilo maja letos, kjer smo doživeli nepozabne trenutke, ti pa se to soboto, 27.10.2018, ponovno vračajo.

Ob zvokih Hardtechna in Schranza nas bodo nastopajoči popeljali v čisto novo ekstazo pranja. Tokrat je Factory of Sound v goste povabil dva mojstra tovrstnega pranja, iz Češke bo prišel nihče drug kot Withecker ter iz Slovaške Matthew.

Ob bok pa se jima bodo postavili slovenski borci, kot prva že dobro poznana pralca slovenskih plesišč Marc D'Virus in Majkl M, od katerih pričakujemo nič drugega kot neizprosnost. Predstavil pa se nam bo čisto nov dvojec na sceni, v prav posebnem b2b setu, Domnq vs. Zesyara. Za ogrevanje pa nas čakajo najboljši techno zvoki izpod prstov tehno znanca D Mayk B aka DMB. Seveda pa ne smemo pozabiti, da se bo noč podaljšala za eno uro, saj se bo ura ob 3. zjutraj premaknila za eno uro nazaj, na 2. uro.

Brez posebnih svetlobnih učinkov seveda ne bo šlo, za kar bo poskrbel, kot mnogokrat pred tem, nihče drug kot Koscha. Za shranjevanje spominov pa bomo tokrat imeli tudi uradnega fotografa, ki bo vse skupaj pridno dokumentiral in poskrbel, da ne pozabimo kakšnega trenutka.

Ker pa vemo, da teh osem ur ni dovolj, smo organizirali tudi uradno podaljšano bivanje, čisto pravo centrifugo. Po pranju je vedno na vrsti še centrifuga, le-ta pa se bo zgodila v sosednjem Kurdu. Za mešalno pa se nam bodo pridružili S.Mille s svojim Hardgroove setom, Ivana Luga z neizprosnim techno setom, D Mayk B aka DMB s prefinjenimi techno zvoki, za konec pa se bo predstavil Syndx aka Syndromyc.

Zato vsi vabljeni to soboto v Dvorano Gustaf, zatem pa v Kurda. Čaka vas 15 ur najbolj nore zabave in plesa. Vabljeni!


Komentarji novice