Registriraj se!
Zaključila se je 6.edicija Sonus Festivala, ki je to leto združila obiskovalce iz 65 držav sveta na plaži Zrče

Ta vikend se je po izboru oboževalcev končal najboljši hrvaški festival. Šesta izdaja Sonusa je zbrala nekaj tisoč obiskovalcev iz kar 65 držav po vsem svetu.

Čeprav je večino obiskovalcev, ki so bili gostitelji iz Nemčije, Italije, Francije, Velike Britanije, skandinavskih držav, Južne Amerike, Bližnjega vzhoda, Japonske in Rusije v zadnjih nekaj letih, se je letos na festivalu povečalo število obiskovalcev iz ZDA in Avstralije, kar je velik uspeh za letošnje leto. Obiskovalci so letos zraven 5 dni in 5 noči v klubih Papaya, Aquairus in Kalypso, uživali še v nultem dnevu, ki je prvič potekal v klubu Noa na plaži Zrče.

Na Sonusu je to leto nastopilo več kot 60 imen svetovne elektronske scene: Solomun, Maceo Plex, Marco Carola, Loco Dice, Sven Väth, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, The Martinez Brothers b2b Jamie Jonesom, Pan-Pot, Amelie Lens, Jackmaster, Adriatique, Âme DJ, Dixon, Peggy Gou, Rødhåd, Charlotte De Witte, Adam Beyera, Recondite, Stephan Bodzin live, Joseph Capriatti, Butch, Chris Liebing, Praslesh, Rhadoo,  Tale Of Us, Boris Brejcha, Nastia, Eats Everything, Len Faki, “Fuse” kolektiv – Enzo Siragusa, Archie Hamilton in mnogi drugi, kot so  – Valentino Kanzyani, Mariano Mateljan, Marina Karamarko, Andrea Ljekaj, Ian F, Kristijan Molnar, Felver, Groovyman in Yesh.

V času festivala je bilo pet boat partyev, kjer so obiskovalci pluli po Jadranskem morju in uživali v vožnji in odlični glasbi na odprtem nebu, prav tako sta se odvila dva after partya, v torek z Dixonom in Richie Hawtinom, ter tradicionalni v petek, ki je trajal do večera v družbi Ricarda Villalobosa, Rhadooa, Sonju Moonear in Digbyja.

Festival se je zaključil v petek zvečer, v klubu Cocomu v Novalji z ekipo iz Ibize “Keep On Dancing”.

Sonus je še enkrat dokazal, zakaj je priljubljena destinacija za ljubitelje techno in tech-house glasbe z vsega sveta in je bil z razlogom izbran za enega od desetih najboljših svetovnih festivalov v avgustu.

Za vse nadaljne dogodke od organizatorja Sonus festivala, sledite na socialnih omrežjih.

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/  
Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/


Komentarji novice