Registriraj se!
EDINSTVEN SKOK V POLETJE UJET V KRATKEM FILMU FESTIVALA STELLARBEAT

MARIBOR, 16. avgust 2018 – Konec junija je akumulacijsko jezero Rogoza gostilo največji elektronski festival v Sloveniji – StellarBeat Music Festival.

Po lanski uspešni prvi misiji so organizatorji letos poskrbeli za še daljšo, večjo in atraktivnejšo elektronsko pustolovščino, ki je obiskovalce navduševala kar 3 noči. Na 2 odrih se je zvrstilo več kot 40 DJ-jev, ki so na festival v celem vikendu pritegnili 10.000 navdušencev elektronske glasbe.

V Stellar Areni in na novem Undetected odru so se zvrstili domači in tuji DJ-ji, med katerimi so za vrhunce večerov poskrbeli z grammijem nagrajen mojster house glasbe David Morales, prvič je Slovenijo obiskal vrhunski britanski DJ Sigala, ki je prav na StellarBeat festivalu premierno zavrtel pesmi iz svojega novega albuma. Na zadnji večer pa je na glavni oder stopil eden izmed najbolj edinstvenih DJ-ev Timmy Trumpet, avstralska senzacija svoje kategorije, ki je prav tako prvič nastopil pred slovenskim občinstvom. Njegov energičen nastop so spremljali fantastični posebni učinki ter dih jemajoča vizualna projekcija.

Po odlični zabavi, ki je pozdravila sončni vzhod, so se lahko obiskovalci preselili na festivalsko plažo, kjer so lahko pokazali svoje plesne gibe ali pa uživali v različnih športno obarvanih aktivnostih ter nagradnih igrah, ki so jih zanje pripravili sponzorji in podporniki festivala. Ker pa je težko verjeti le na besedo, so za vse pustolovce in tiste, ki se še niso uspeli pridružiti največji elektronski pustolovščini v Sloveniji, pripravili kratek film izpod rok talentirane ekipe Film Factory. Kratek film ponuja vpogled v nepozabno pustolovščino, ki je poskrbela za edinstveni skok v poletje vsakega, ki se ji je pridružil. Odlična glasba, neverjetna atmosfera in energija obiskovalcev, so poskrbeli za spomine, ki bodo trajali večno. Drugo poglavje je tako zaključeno, sedaj pa nadaljujejo pot odkrivanja novih horizontov.

Spremljate jih lahko na Facebooku in Instagramu @StellarBeatMusicFestival in na spletni strani www.stellarbeat.si

 

Povezava do videa: www.facebook.com/StellarBeatMusicFestival/videos/2136964149960564/


Komentarji novice