Registriraj se!
KONEC CIRKUSA NA VIČU

Klub Cirkus je z zadnjima zabavama spustil zastor nad šesto sezono, ki je postregla z res zavidljivim programom. - Sedma se začne z Opening Weekendom 24. in 25. avgusta, prva dva zvezdniška gosta pa bosta kralj house lestvic Franky Rizardo (15/9) in legendarni grammyjevec Jazzy Jeff (20/10) iz Princa z Bel Aira.

Spisek gostov, ki so v zadnjih desetih mesecih nastopili na Viču, je res zavidljiv: Don Diablo, Erick Morillo, Sonny Fodera, Oliver Dollar, Julian Jordan, The Magician, Klangkuenstler, Marhut Orhan, Bang La Decks ... narekujejo globalni glasbeni okus, Cirkus, ki je bil letos sprejet v prestižno družino World Finest Clubs in je ekskluzivno prizorišče ogrevanj za festival Ultra Europe, pa soustvarja tudi največje domače in regionalne zgodbe.

Za največji izbruh nostagije je poskrbel Sebastian, ob številnih premierah pa je v Cirkusu pohod po sceni začela tudi ljubljanska trap scena s Senidah, AMN, SBO, Sheby, Atlas Erotiko, ki soustvarjajo urbano nanizanko New Age.

Kot osrednji slovenski nočni klub ostaja Cirkus tudi prizorišče medijskih, modnih in družabnih zgodb, prostor, kjer se slavijo veliki uspehi in kjer se v intimi VIP balkona redno zabavajo tudi nekateri mednarodno najuspešnejši domači športniki.

Cirkusanti si bodo zdaj privoščili pravljičnih sedem tednov počitnic, že konec avgusta pa se vračajo z novim paketom zabav, ki prinaša ob priljubljenih serijah kar nekaj premier, ekipi pa se bo pridružilo tudi par svežih domačih in regionalnih rezidentov.


Komentarji novice