Registriraj se!
Vroče v Cirkusu: ULTRA EUROPE, JAZZY JEFF, FRANKY RIZARDO …

Končuje se naudarnejša sezona zabav v Cirkusu, kjer so v zadnjih mesecih nastopili tudi Don Diabo, Erick Morillo, Sonny Fodera, Oliver Dollar, The Magician, Mahmut Orhan ... nepozabna je bila specialka z legendarnim Sebastianom, tu pa se je začel tudi pohod New Age genga, ki je v prvo ligo izstrelil novi val domačega (t)rapa.

Do konca sezone so ostale le še štiri zabave, preden pa se še zadnjič podružimo z rezidenti najudarnejših serij, bo Cirkus gostil uradno ogrevanje za največji elektronski festival v regiji, ULTRA EUROPE, na katerem bo ekipa najbolj neumornih žurerjev prejela paket vstopnic in nastanitev za štiri osebe.

Več o dogodku izveste na povezavi https://www.facebook.com/events/1719057631464114/.

Cirkus se bo s počitnic vrnil z otvoritvenim vikendom 24. in 25. avgusta, najavljeni pa sta tudi že prvi dve udarni gostovanji sezone 2018/19: nov niz zabav HouseKeeping bo 15. septembra odprl vroči hišnik FRANKY RIZARDO, 20. oktobra pa se v Cirkus po štirih letih vrača eden od pionirjev hip hopa, trikratni grammyjevec in obraz iz kultne nanizanke Princ z Bel Aira, The Magnificent DJ JAZZY JEFF.


Komentarji novice