Registriraj se!
TIMMY TRUMPET, SIGALA IN DAVID MORALES NA FESTIVALU STELLARBEAT

Med 22. In 25. junijem se ob jezeru Rogoza pri Mariboru ponovno odpravljamo na elektronsko pustolovščino StellarBeat Music Festival. Na 2 odrih se bo v 3 vročih poletnih večerih zvrstilo več kot 40 DJ-jev, med njimi tudi velike zvezde elektronske glasbe Timmy Trumpet, Sigala, David Morales in drugi.

Glavno festivalsko dogajanje se bo odvijalo na ploščadi tik nad plažo, ki se bo vsak dan po 20. uri prelevila v ogromno areno, kjer se bodo velikani elektronske glasbe spopadli na največjem elektronskem odru v Sloveniji ter navduševali množico s svojimi glasbenimi kreacijami in posebnimi efekti. Program festivala je sestavljen tako, da bodo lahko pustolovci raziskali 6 različnih svetov elektronske glasbe.

V 3 nočeh bodo na 2 odrih priča 6 ločenim elektronskim poslasticam. Pravo festivalsko vzdušje obeta tudi možnost kampiranja, ki bo organizirano v neposredni bližini prireditvenega prostora.


Timmy Trumpet in Sigala prvič v Sloveniji, vrača se legendarni David Morales
Vrhunec festivala bo tudi letos finalna noč, v nedeljo, 24. junija, z avstralskim DJ-jem, producentom in instrumentalistom Timmy Trumpetom, enim izmed najbolj unikatnih DJ-ev uvrščenih na lestvico DJ Mag Top 100. Večkrat nagrajen in multi platinast umetnik prevladuje na klubskih lestvicah, a že njegov prebojni singel Freaks je na Spotify platformi vodil z več kot 150 milijoni predvajanj. Z več kot 200 nastopi letno je nepogrešljivo ime svetovno znanih dogodkov, kot so Tomorrowland, Creamfields, Parookaville, Electric Love Festival... in letos tudi StellarBeat Music Festival.


Letošnji pustolovščini se pridružuje tudi mojster poletnih hitov, britanski DJ - Sigala. Najbolj predvajan Britanec na radijih Združenega kraljestva prvič prihaja v Slovenijo. V vrhu britanskih lestvic se s svojimi 6 platinastimi in 8 zlatimi singli, ki so se po svetu prodali kar 8 milijonov krat in dosegli 800 milijonov Spotify predvajanj, drži že več kot 2 leti.
V Stellar areni bodo nastopili še, z grammyjem nagrajen superzvezdnik iz New Yorka, David Morales, mednarodno priznan DJ in producent iz Maribora - Mike Vale, hrvaški čudežni deček Matroda, ki trenutno navdušuje množice na turneji po ZDA , edina DJ-a iz regije, ki bosta nastopila na glavnem odru Ultra Europe in Ultra Korea - Vanillaz,  ter drugi lokalni in tuji ustvarjalci. Na novem Undetected odru pa lahko pričakujete techno in drum n bass ritme izpod prstov slovenskih in hrvaških umetnikov kot so Petar Dundov, Insolate, Filip Motovunski, Veztax, Tea Vuckovic in drugi.


Vstopnice že v prodaji
Vstopnice so na voljo na spletni strani www.olaii.com in mladi.smo, vseh bencinskih servisih OMV po Sloveniji, Trafikah 3DVA in v baru Kaos v Mariboru. Cena vstopnic v predprodaji je 25 evrov. Cena vključuje obisk festivala od petka do ponedeljka, 25. junija, ko je državni praznik in parking, ki bo urejen v bližini prireditvenega prostora. Novost letošnjega festivala so 1-dnevne vstopnice, ki jih lahko obiskovalci uporabijo katerikoli dan festivala.


Brezplačen prevoz iz Maribora v Rogozo
Organiziran bo tudi brezplačen avtobusni prevoz od Maribora do prireditvenega prostora in ugoden prevoz s taxi Cammeo s promocijsko kodo, ki jo najdete na spletni strani www.stellarbeat.si. V primeru hudega dežja bo prizorišče pokrito s šotorom.


Največji festival elektronske glasbe v Sloveniji organizira Klub KMŠ Maribor ob podpori občine Hoče – Slivnica, ki pričakujeta , da se ga bo letos udeležilo okrog 7.000 pustolovcev.
Več informacij o festivalu lahko najdete na spletni strani www.stellarbeat.si ali na Facebook strani @StellarBeatFest, spremljate jih lahko tudi prek Instagrama @stellarbeatfestival.


Komentarji novice