Registriraj se!
KLUB K4 UPIHNIL 29 SVEČK

Junija gosti iz šestih držav: Dr. JOSEPH (2/6), ekipa SLOW LIFE (8/6), vroči DNB selektor ABIS (15/6), sezono zaključi čikaška ikona BOO WILLIAMS (29/6) – UVK4 prinaša nočna druženja ob sredah in petkih.

Institucija med ljubljanskimi inkubatorji urbane kulture je v petek praznovala 29. let delovanja, dan mladosti pa popestrila s sejmom rabljenih vinilov in vintidž oblačil, delavnico za ustvarjalce elektronskih live actov ter rojstnodnevnim žurom, ki ga je ob rezidentih zabelil vroči berlinski "techno boy band" FJAAK. Trojček je postregel s koncentriranim odmerkom energičnega tehna, ki, skladno s trendi v globalnih arenah, spaja sodobni zvok z retro elementi, počnejo pa to fantje na res zelo samosvoj način.

PREDIGRA ZA VELIKI FINALE
Rojstnodnevni žur, ki ga je razganjalo od pozitivnih vibracij, je pripravil teren za to kar sledi v zaključku sezone. Junija se bo ob domačih presežkih (K4 Roza kot uvertura v teden ponosa; Dirty Sprite VIII ob koncu šole; nova generacija tečajnikov delavnice New Blood) v Štirki predstavilo še nekaj vročih gostov: britanski tehno-elektro-acid Dr. Joseph, kolektiv Just Us bo gostil nemško-špansko-italijansko navezo Slow Life, na zadnji d&b žur sezone bo vpadel Nizozemec Abis, zaključek sezone pa prinaša nabor rezidentov in čikaško house ikono Booja Williamsa.

Klub K4 pa tudi letos poleti ne bo zaprt, le ritem druženj bo nekoliko drugačen: poleti se bo pod sloganom UVK4 v podzemlju Kersnikove plesalo ob sredah in petkih.

- - - - -

JUNIJA V KLUBU K4
Podrobneje na: www.facebook.com/pg/klubk4/events

Pe, 01/06 – Sezam x Music After Diner
So, 02/06 – Gibanica x New Blood ft. Dr. JOSEPH (vb)
Pe, 08/06 – 2Y of Just Us ft. SLOW LIFE: Laurine (ne), Cecilio (šp), DJ Tree (it)
So, 09/06 – Justa a Dance (disco / nu-disco / elektro)
Pe, 15/06 – K4DNB pres. ABIS (ex. June Miller) (niz)
So, 16/06 – K4 Roza: Love & Pride
Če, 21/06 – Praznik glasbe after
Pe, 22/06 – Dirty Sprite VIII (trap)
So, 23/06 - SOLVD
Pe, 29/06 – Zakluček sezone: BOO WILLIAMS (zda)

+ UVK4: poleti bo Klub K4 stregel s programom ob sredah in petkih.


Komentarji novice