Registriraj se!
Nizozemski elektronski virtuoz ta petek v Kurzschlussu

V petek, 1. junija, se na željo fenov v pop up klub vrača nizozemski glasbeni producent in didžej Joris Voorn. Za prave elektronske ritme bodo v tradicionalni bazi Kurzschluss glasbenih ritmov na Gospodarskem razstavišču skrbeli tudi Mark Fanciulli, Willaris. K in Ian Sound.

Zanimanje za predpoletni elektronski spektakel je veliko, saj so »early bird« vstopnice že pošle, po ceni 15 evrov so na voljo še kratek čas na prodajnih mestih Eventim. Spremljajte Kurzschluss na družbenih omrežjih Facebook in Instagram za sveže informacije.

Kurzschluss zadnji dan v maju prinaša rockovsko glasbeno doživetje z britanskimi alternativci Editors, prvi junijski večer pa z Jorisom Voornom namenja vsem ljubitelje elektronike. Njegova edina stalnica tudi v pomladanski ediciji ostaja žanrska raznolikost in lokacija.

V Ljubljano se na željo Kurzschluss fenov vrača nizozemski čudežni deček elektronike. Joris Voorn je festivalski in klubski headliner s številnimi nagradami, ki jih je prejel za ustvarjalnost in predanost elektronski glasbi. S svojo glasbo navdušuje tako alternativna »underground« prizorišča kot velike plesne arene. Od leta 2014 je izdal 4 samostojne albume, njegovi sigli pa se redno uvrščajo na vodilna mesta svetovnih lestvic. Na prvi petek v juniju bodo za plesne ritme poleg Voorna poskrbeli še Britanec Mark Fanciulli, ki ga je svet elektronske glasbe v svoje vrste sprejel z odprtimi rokami  že leta 2011, ko je izdal svoj glasbeni prvenec »The Tide«, Willaris. K, ki ga je Pete Tong označil za novi veliki up iz Avstralije, domače barve pa bo zastopal didžej in producent Ian Sound.

Kako do vstopnic?
Vsi, ki bi se 1. junija v Ljubljani želeli predajati poletnim ritmom ibiških klubov, pohitite, saj je zanimanje za prihajajoči spektakel elektronskega virtuoza veliko. Zgodnje vstopnice so že pošle, vstopnice po ceni 15 evrov pa so na voljo še kratek čas na vseh prodajnih mestih Eventima. Nepozabno elektronsko doživetje se bo odvilo v tradicionalni bazi Kurzschluss glasbenih ritmov na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.


Komentarji novice