Registriraj se!
VODILNI SVETOVNI MEDIJI SO SEA STAR POSTAVILI OB BOK NAJBOLJŠEMU VELIKEMU FESTIVALU V EVROPI

Kljub temu, da ta konec tedna nestrpno pričakujemo šele njegovo drugo edicijo, se je festival Sea Star že znašel na seznamu vodilnih svetovnih medijev kot festivalska destinacija tega poletja, ki je ne smemo izpustiti, pogosto pa ga postavljajo ob bok Exitu, aktualnemu najboljšemu velikemu evropskemu festivalu.

V lanskem letu je Sea Star obiskalo več kot 50 tisoč ljudi iz 70 držav sveta. Da je ta umaški festivalski biser resnično pravi hit pa govori dejstvo, da so pri znani svetovni glasbeni reviji NME razvili posebno aplikacijo, ki bralcu predlaga festival po njegovem okusu, med rezultate pa so uvrstili tudi Sea Star. „Sea Star je obmorski festival z veliko sonca in ni boljšega načina za začetek festivalske sezone“, glasbeni velikan DJ Mag je kot enega izmed petih razlogov, zakaj moraš obvezno obiskati Sea Star, navedel zanimivo dejstvo, da je morje oddaljeno zgolj 14 metrov od glavnega odra.

Irski Daily Edge je poudaril, da je dogodek v Umagu odličen festival za plesne navdušence, ki komaj čakajo na nove poletne dogodivščine in se razpisal o lepotah hrvaške obale z besedami: „prekrasno istrsko renesančno mestece Umag, je odlično za oddih po celonočni zabavi na festivalu.“  Saudi Gazzete piše o festivalu Sea Star kot o vrednem za nominacijo za novi najboljši evropski festival in ga to poletje postavlja na seznam „place to be“.

Britanski Data Transmission pa predstavlja Sea Star kot festival, ki ga je potrebno uvrstiti na svoj „bucket list“, in dodaja pohvale programu ter sami organizaciji.
„Tam, kjer meje in nacionalizem razdvajajo, organizatorji EXIT-a akivno delajo na združevanju skozi glasbo in kulturo“, poudarja eden od briljantnih britanskih glasbenih medijev Skiddle, ki omenja tudi odlično sodelovanje z lokalnimi oblastmi in brezhibno organizacijo festivala.

Odlična glasbena in scenska produkcija, duh novosadskega Exita na morju in čista narava, ki jemlje dih, so naredili svoje in tako je bil Sea Star že v prvem letu na prestižnih nagradah European Festivals nominiran za “najboljši novi evropski festival”. Je tudi prejemnik nagrade Ambasador za najboljši novi festival. Time je Sea Star postavil ob bok velikemu EXIT-u, katerega je CNN pred kratkim ponovno označil kot enega od nujnih razlogov za obisk Srbije in njenih naravnih lepot. Več kot 300 akreditiranim novinarjem iz cele Evrope je jemala dih lokacija festivala, prekrasne plaže in kristalno čisto morje, letošnji program pa tokrat zagotovo obeta še boljšo zabavo.

Festival Sea Star se bo odvijal med 24. in 27. majem v čudoviti laguni Stella Maris. V dveh glavnih dneh se bo več deset tisoč mladih iz celega sveta zabavalo na odru Addiko Tesla, v Nautilus Areni in na ostalih odrih z nekaterimi vodilnimi svetovnimi in regijskimi imeni, kot so Robin Schulz, Hurts, Paul van Dyk, Dimitri Vegas & Like Mike, Ofenbach, Tram 11, Edo Maajka, Krankšvester, Nipplepeople, Krešo Bengalka, Boris Štok, Detour, Senidah feat AMN, Dječaci in Sajsi MC. Nastopili bodo techno virtuozi Luke Slater, Francois X, Tommy Four Seven, Toxic, Ivan Komlinović, Ian F. in DJ Jock ter sijajna DJ postava, v kateri bodo igrali Filatov & Karas, MATTN, VRH, Tekitoka, Lutemania, kot tudi Sin, Kiki Belluci in duo Jeulz X Hubris, ki bo nastopil na odru Silent Octopus. V Exotic Laguni bodo nastopili MC Choma, DJ Tender, DJ Sesha, Samba Show & Tito. Welcome party se bo v četrtek, 24. maja, odvijal na treh odrih - Silent Octopus, Exotic Laguna in Jagermeister Beach Groove odru, med tem ko se bo Closing party zgodil v nedeljo zjutraj, kot nadaljevanje sobotnega programa, nastopili pa bodo Dejan Milićević, After Affair, Aney F in AM:FM.

Zadnja predprodajna cena festivalskih vstopnic je 41 €, te bodo na voljo do polnoči iz 23. na 24. maj. Poleg festivalskih vstopnic so na voljo tudi dnevne vstopnice po ceni 23 € za petek in 24 € za soboto ter VIP Gold vstopnice, katerih cena je 100 €. Njihove cene ostajajo nespremenjene. Pred festivalom so bili zaradi velikega zanimanja v ponudbo dodani paketi po ekskluzivni last minute ceni 45,90 €, ki vključujejo festivalsko vstopnico in namestitev. Poleg festivalske vstopnice paketi zajemajo še dve nočitvi na eni izmed dveh lokacij nedaleč od festivalskega dogajanja – v bungalovih Kanegra ali apartmajih Sol Katoro. Število paketov po tej izjemni ceni je omejeno!

Celotna ponudba je na voljo na spletni strani kompasyoung.si ter na uradni spletni strani festivala Sea Star.


Komentarji novice