Registriraj se!
ULTRA BEACH 2018

‘Najboljši Pool Party na svetu’ (The Sun – 2017), aka ULTRA Beach Hvar se vrača na čudovito hrvaško obalo na otok Hvar 10. julija z največjim line up-om.

Party se odvija v znanem Amfora Hvar Grand Beach Resortu in tako ponuja idilično destinacijo z razgledom na Jadran v toplem objemu hrvaškega sonca. Pričakuje se 5.000 obiskovalcev in z nastopajočimi mednarodno uveljavljenimi Dji kot so Fedde Le Grand, Nicky Romero, Oliver Heldens, Jonas Blue in San Holo je to najbolj pričakovana izdaja do sedaj.

Letošnji pool party se bo pričel bolj zgodaj in sicer bo trajal neprekinjeno 9 ur od 13. ure popoldan do 22. ure zvečer.

 

Ob 23. uri se bo pričel uradni after party - RESISTANCE Hvar, ki bo potekal v klubu Carpe Diem Beach Club, ki je od obale otoka Hvar oddaljen le kratko vožnjo z ladjico in se nahaja na svetovno znanih Paklenskih otokih. Vsi z vstopnicami VIP ULTRA Beach imajo zagotovljen prost vstop na after party, medtem ko morajo ostali vstopnino plačati na vhodu. To je prvič, da bo dogodek RESISTANCE potekal na otoku.

 

ULTRA Beach Hvar je del teden dni trajajočega doživetja Destination Ultra 2018, ki poteka od 5. do 11. julija. Prireditev zajema tri slikovite hrvaške otoke Brač, Hvar in Vis, kot tudi mesto Split, kjer se odvija vodilni dogodek ULTRA Europe.

 

Vstopnice:

Ultra Beach GA vstopnica- €99

Ultra Beach VIP vstopnica (Ultra Beach VIP + Resistance Hvar v Carpe Diem Beach Club) - €149

 

Datumi za DESTINATION ULTRA 2018:

5. julij – Destination Ultra Opening Party v Giraffe Palm Beach House v Splitu

6.-8. julij– ULTRA Europe na Poljud Stadionu v Splitu

9. julij– Brač Regata na plaži Zlatni Rat na Bolu na Braču

10. julij– ULTRA Beach Hvar v Amfora Hvar Grand Beach Resortu na Hvaru

10. julij– RESISTANCE Hvar v Carpe Diem Beach Club

11. julij – RESISTANCE Vis na trdnjavi Fort George na Visu

 

Vstopnice za ULTRA Europe 2018  so že na voljno eksluzivno na: https://ultraeurope.com/tickets/2018/

 

Videoposnetki
Komentarji novice