Registriraj se!
TIMMY TRUMPET PRIHAJA PRVIČ V SLOVENIJO

Na StellarBeat Music Festival prihaja eden najbolj edinstvenih performerjev, ki je trenutno uvrščen na DJ Mag Top 100. Junija bo v Sloveniji prvič nastopil avstralski DJ, producent in instrumentalist Timmy Trumpet. V Stellar Areni bodo, kot se za njegov nastop spodobi, poskrbeli za fantastične posebne učinke, za veliki finale pa organizatorji obljubljajo še prav posebno vizualno presenečenje.

StellarBeat Music Festival, ki se bo letos odvil med 22. in 25. junijem na jezeru v Rogozi, bo letos v 3 nočeh gostil več kot 40 DJ-jev. Organizatorji so ravnokar razkrili, da bo headliner festivala letos avstralski DJ, producent in instrumentalist Timmy Trumpet, ki je eden izmed najbolj unikatnih DJ-jev uvrščenih na lestvico DJ Mag Top 100.

Večkrat nagrajen in multi platinast umetnik je klasično izučen jazz glasbenik, ki ima za sabo več kot dvajset let izkušenj v glasbeni industriji. Pri zgolj trinajstih letih so ga v rodni Avstraliji imenovali za ‘Mladega glasbenika leta’, nato je svojo pot, s polno štipendijo, nadaljeval na glasbenem konservatoriju v Sydneyu.

Timmy prevladuje na klubskih lestvicah, njegov prvi glasbeni prebojni singel Freaks je na Spotify platformi prevladal z več kot 150 milijoni predvajanj. Z več kot 200 performansi letno je postal veliko ime. Njegovo glasbo podpira široka paleta artistov od Armin van Buuren do Steve Aoki, hkrati pa sodeluje z DJ-ji, kot so Hardwell in Vini Vici. Ne glede na to ali gre za razprodane lastne nastope ali za sodelovanje na svetovno znanih dogodkih, kot so Tomorrowland, Creamfields, Parookaville, Airbeat One Festival, Balaton Sound, Dance Valley in Electric Love Festival, ta odličen DJ vedno dominira na plesišču.

Presenečenjem še ni konec
Timmyju se bodo na zaključnem večeru festivala, 25. junija na odru pridružili tudi eksplozivni hrvaški DJ Matroda in fenomenalni Clay Clemens, Impulz, Maynamic in CHRNS. Poleg finalnega programa so organizatorji razkrili, da bo festival 22. junija otvoril z grammyjem nagrajen superzvezdnik David Morales v vrhunski kombinaciji z Mikeom Valetom, Paolom Barbatom, Timom Urbanyo in Teodorjem G.! Posebnost letošnjega festivala je tudi novi Undetected oder, na katerem organizatorji obljubljajo hitrejše in temnejše zvoke. Razkrili pa so že postavo Drum N Bass programa, kjer bodo tempo višali Filip Motovunski s svojim značilnim zvokom in v kombinaciji z Useless D.I., Avehom, Spencahem in Dominus Diabolijem! Organizatorji pa pravijo, da so razkrili šele polovico programa, zato se pripravite na še več presenečenj, ki jih pripravljajo za to leto.

Vstopnice so že na voljo
Vstopnice so  na voljo v predprodaji na spletni strani www.olaii.com, www.mladi.smo, vseh bencinskih servisih OMV po Sloveniji, Trafikah 3DVA in v baru Kaos v Mariboru. Trenutna cena festivalske vstopnice je 20 €, posebnost letošnjega festivala pa so dnevne vstopnice, ki jih lahko kupite po 13 € do razprodaje zalog.

Več informacij o festivalu lahko najdete na uradni spletni strani www.stellarbeat.si ali na Facebook strani @StellarBeatMusicFestival, spremljate jih lahko tudi prek Instagrama @stellarbeatmusicfestival.


KONTAKT: Josipa Andric, josipa.andric@stellarbeat.si; 0038651298902


Slike
Komentarji novice