Registriraj se!
Na festival Sea Star prihaja PAUL VAN DYK!

Zvezdniška postava za mešalno mizo na festivalu Sea Star, ki se bo med 24. in 27. majem odvijal v Umagu, je od danes bogatejša za še enega superzvezdnika.

V laguno Stella Maris prihaja Paul Van Dyk, didžej, ki se je kar dvakrat okitil z nazivom najboljšega na svetu, bil nominiran za nagrado grammy, sodeloval z zvezdniki kot so U2, Madonna in Depeche Mode, ob vsem tem pa ima še naziv častnega prebivalca Berlina!

Nespornemu pionirju berlinske glasbene scene in mojstru trance žanra pa se na festivalu Sea Star pridružuje še ruski duo Filatov & Karas. Ta je pozornost pritegnil leta 2015 z remiksom pesmi The Good, The Bad And The Crazy, francoske pevke Imany, nato pa je sledil še remiks uspešnice Don’t Be So Shy, ki je postala ena najuspešnejših pesmi na platformi Shazam. Njun zadnji singel Time Won't Wait je na strani YouTube zabeležil že 60 milijonov ogledov.

Fantastični novi val nastopajočij, ki je prišel z napovedjo zvezdnikov kot so Dimitri Vegas & Like Mike, The Hurts, Robin Schulz, Disciples, Ofenbach, Tram 11, je tako dobil nove razsežnosti.

FESTIVALSKE VSTOPNICE S KAR 50% POPUSTOM LE DO 22. MARCA!

Najugodnejše vstopnice za najboljši uvod v poletje 2018 pa bodo na voljo le do 22. marca, do polnoči. Uradni prodajalec vstopnic in namestivenih paketov v Sloveniji je Kompas Young. Več informacij na kompasyoung.si.


Komentarji novice