Registriraj se!
TAKO TO POČNEJO TAM SPODAJ

Sonny Fodera, vroči house didžej od 'tam spodaj' je v Cirkusu pripravil vzdušje, ki krasijo njegove razvpite zabave na barkah in odprl nor žurerski mesec, ki bo iz pokoja obudil Sebastiana, prihaja eden najbolj priljubljenih didžejev na svetu - Don Diablo, houseljubci pa že komaj čakajo nastop Oliverja Dollarja.

Ljubitelji housa, ki je po letih medenja spet obnorel svetovna plesišča, komaj dohajajo nastope udarnih didžejev, ki si to zimo podajajo gramofone v vodilnem slovenskem nočnem klubu. Po januarskem obisku ikoničnega Erica Morilla, so tokrat žurerji lovili nov dan na plesišču z avstralskim wunderkindom, Sonnyjem Fodero, ki bo na razvpiti Zimski glasbeni konferenci v Miamiju gostil žur z grammyjevskima nominirancema Camelphat, na festivalu Hideout v Zrčah pa bo letos združil moči z MK-jem.

Prvi obisk Slovenije, ki ga je skoraj odpihnilo slabo vreme, si bo dvometraš zapomnil po strastnem sprejemu številnih navijačev, ki z njim radi plešejo na morskih festivalih in poletnih obiskih Ibize, kjer vrti v več vodilnih klubih, naklonjenost pa je bila obojestranska, saj je nastop podaljšal za celo uro in pohvalil tako vzdušje kot klub, v katerem je ob svojih največjih hitih (Always Gonna Be, Never Lies, Caught Up, All The Reasons idr.) stestiral tudi nekaj svojih prihajajočih izdaj.

Zabavo XO - Let's Play House, v kateri se je Cirkusu pridružil Collegium Clubbing, sta ogrela ter zaključila Urban Pfeifer in Tim Urbanya, 14. aprila pa bo v tej seriji nastopil še en mojstrski hišnik, berlinski varovanec založbe Defected, Oliver Dollar.


Komentarji novice