Registriraj se!
MAREC V CIRKUSU: 3 SPECIALKE IN 2 PREMIERI

Velikonočni SEBASTIAN in osmomarčni GAME OVER, SONNY FODERA za ljubitelje vrhunskega housa, NEW AGE z junaki trapa in novega urbanega vala, za piko na i pa še dobrodelni superdidžej DON DIABLO in kar dve premieri.

Cirkus vstopa v zaključek zime s programom, ki se ga ne bi sramoval noben spodoben klub v Evropi. Že ta petek se bo pri nas prvič ustavil SONNY FODERA (2/3), eden najbolj vročih house producentov mlajše generacije in varovanec založbe Defected. Za dan žena se zdaj že tradicionalno v Cirkus vrača skupina GAME OVER (8/3), s turneje po Kaliforniji pa bo na Bolnco vletel Spinninov varovanec MATRODA (9/3), ki ga poleti spet čakajo tudi nastopi s Stevom Aokijem.

Drugo polovico meseca bo odpla tretja izdaja razbeljene serije NEW AGE (16/3), poligon ljubljanskega novega vala, ki ga vodijo AMN, SBO, Sheby, Atlas Erotica in Senidah, po vikendu s premierama dveh novih rezidenčnih večerov pa sledi najslajše: na velikonočnem Tutti Fruttiju bo svoj dolgoletni pevski post z nekaj največjimi hiti in plesnim šovom s plesalci prekinil SEBASTIAN (31/3), na velikonočno nedeljo pa bo na naprvem nastopu v Sloveniji kralj future housa in eden najbolj priljubljenih didžejev na svetu (#11 na vplivni lestvici Top 100 DJs), DON DIABLO (31/3), zaključil mesec dni trajajočo dobrodelno turnejo A Better Future.


MAREC 2018 @ CIRKUS
Več info: www.facebook.com/pg/cirkus.klub/events/

Pe, 02/3: XO ft. SONNY FODERA (Defected)
So, 03/3: RnB Explosion
Če, 08/3: Dan žena z GAME OVER
Pe, 09/3: Bolnca ft. MATRODA (Spinnin)
So, 10/3: Tutti Frutti: hiti 90. & 00. let
Pe, 16/3: NEW AGE #3: trap in domači novi urbani val
So, 17/3: Boom Pow Mjaw Mjaw
Pe, 23/3: premiera - TRIP ft. Kosta Radman
So, 24/3: premiera - PLAY some Bruno ft. Monkey Business
Pe, 30/3 – Crazy Cirkus
So, 31/3 – Velikonočni Tutti Frutti: SEBASTIAN s plesalci
Ne, 01/4 – Kurzschluss with. DON DIABLO: A Better Future Tour


Komentarji novice