Registriraj se!
V LJUBLJANO PRIHAJA CASCADA

Potem ko sta na pobudo agencije Collegium Mondial Travel, po desetletnem premoru, spet združila moči na odru in radijskih valovih, se po čarovniški in božični specialki DEAN ON THE MIKE in Dr. SILVANO DJ skupaj podajata tudi v pomlad.

Rdeča nit letošnjih druženj bo praznovanje 25-letnic ekipe DeeJay Time in Radia Salomon, ki sta v tem času pustila močan pečat na domači diskotečni in radijski sceni. Prvo v seriji rojstnodnevnih zabav bo gostila ljubljanska Cvetličarna, seveda pa po nastopih Sashe Lopeza, Ale Blake in Groove Coverage tudi tokratni 'bekič' s klasikami 90. let in novega tisočletja ne bo minil brez posebnih gostov. Tokrat bomo peli Everytime We Touch, Evacuate the Dancefloor, Because The Night, The Rhythm of the Night in druge velike hite, s katerimi je po plesiščih in lestvicah pustošila Cascada.

Projekt CASCADA je s 30 milijoni albumov in 15 milijoni singlov najbolje prodajan nemški glasbeni projekt tega tisočletja. Prejemniki World Music Award in nominacije za MTV Video Music Award so domovino leta 2013 zastopali tudi na Evrosongu s skladbo Glorious, se vpisali med največje evropske plesne pop izvajalce, in med drugim posneli tudi himno za svetovno prvenstvo v hokeju na ledu. Trio sestavljajo producenta Yanou (Beam & Yanou) in DJ Manian (Twoloud), njun varovanec je tudi R.I.O., ter pevka Natalie Horler, ki smo jo že spoznali tudi kot Playboyevo dekle ter žirantko v priljubljenem TV lov na talente Deutschland Sucht Den Superstar.

Cascada – Because The Night (live)
www.youtube.com/watch?v=H_EawBXSyuI

Cascada – Everytime We Touch
www.youtube.com/watch?v=4G6QDNC4jPs

Cascada – Evacuate The Dancefloor
www.youtube.com/watch?v=A68j28KQaik

- - - - -

CVETLIČARNA
Kranjčeva 20, Ljubljana

FB DOGODEK: www.facebook.com/events/566994760320483/

VSTOP LE ZA POLNOLETNE: 18+

VSTOPNINA = 10 eur

INFO: info@collegium.si

Vstopnice prodajata EVENTIM in PETROL: http://www.eventim.si/si/isci/?search_string=cascada


Slike
Videoposnetki
Komentarji novice