Registriraj se!
F CLUB ZADNJIČ - IN NIKOLI VEČ

Potem ko so ugasnile luči v ikonični Ambasadi, se po sedmih letih dokončno poslavja tudi inštitucija ljubljanskih afterpartyjev - F Club, saj bo upravljalec, Šport Ljubljana, spremenil namembnost prostorov.

9. marca bo tivolsko podzemlje še zadnjič razgibal 12-urni program, ki ga bodo stkali nekateri od didžejev, ki so v klubu pustili močan pečat, kot posebna gosta pa bosta Ljubljano prvič obiskala vzpenjajoča se varovanca založbe Defected in Arminove Armade, ki nastopata na festivalih, kot sta Awakenings in Tomorrowland, ibiška poletja pa barvata v klubu Sankeys.

Dvojec ANOTR je s svojimi izdajami redno prisoten v setih vodilnih house in tehno mojstrov, saj se s svojim zvokom spretno suka med obema žanroma ter hitro napreduje proti vrhu svetovne scene.


ANOTR - Live from the FLOW x Extrema Outdoor NL
www.youtube.com/watch?v=CqoSYRvPoyk

ANOTR - Let Me Tell You
www.youtube.com/watch?v=bRPqe42iEPQ&index=2&list=RDEMHUEolil4_t1erB4jgtqn_w

Sweet Female Attitude - Flowers (ANOTR Remix)
www.youtube.com/watch?v=DfDiuRt-NFk

ANOTR - Boogieman
www.youtube.com/watch?v=zxqXmcRFqfw&index=9&list=RDEMHUEolil4_t1erB4jgtqn_w


* * * * *

F club je od marca 2011 gostil mnoga sveža in uveljavljena imena svetovne elektronske scene, ljubitelje klubske kuture pa na afterjih redno presenečal z nenapovedanimi nastopi didžejev, ki so redni gostje vodilnih svetovnih klubov in festivalov. Tam so nastopili tudi Ray Okpara, Eelke Kleijn, Gramophonedzie, Baggy Begovich, Above & Beyond, LTJ Bukeem, The Shapeshifters, London Elektricity, Dot Chandler, Cristian Varela, Preach, Surgeon, John O'Callaghan, Steve Rachmad, Marco Bailey, The Advent, Netsky, Valentino Kanzyani, Pet Duo, Brookes Brothers, Frank Kvitta, Du'Art, Filterheadz, Cosmin TRG, Blawan, Martin Roth, Uner, Thrillseekers, Carl Craig in Lenny Dee.

- - - -

F CLUB
Pod dvorano Tivoli, LJ
www.facebook.com/Fclub.si/

F CLUB CLOSING: ANOTR (nl)
Angel Anx, Tomy DeClerque, Jackie idr.
Petek, 9. 3. 2018 * 23:00 – 11:00

VSTOPNICE PRODAJA EVENTIM
Petrol + OMV + Big Bang + Kompas + Pošta Slovenije + 3Dva + (K)iosk ...
t: +386 (0)1 420 50 00 (pon-sob/mon-sat 8:00 - 16:00)

Prvih 50 / First 50: 8 eur
Predprodaja / Presale: 10 eur
Na dan (na vratih) / On the Day (on door): 15 eur


Videoposnetki
Komentarji novice