Registriraj se!
Festivalski »a– lister« Don Diablo premierno v Kurzschlussu

Festivalski pop up klub Kurzschluss napoveduje šesto sezono nepozabnih zabav z elektronsko, rock, pop, etno glasbo, zvezdniškimi obiski in svežimi lokacijami. Kurzschluss je doslej obiskalo več kot 50 titanov elektronske, pop in rock glasbe ter več kot 200.000 obiskovalcev iz vse Slovenije in regije.

Ustvarjalna ekipa za začetek letošnje sezone napoveduje super zvezdniški obisk nizozemskega didžeja Don Diabla, ki se trenutno nahaja kar na 11. mestu lestvice TOP DJ! Headliner največjega festivala elektronske glasbe Tomorrowland v Ljubljano prihaja 1. aprila, slednje ni šala, s seboj pa prinaša izjemno dobrodelno noto »A better future«. Celotni izkupiček od donacije za vstopnice bo namenjen nizozemski organizaciji Dutch Cancer Society, s čimer se Kurzschluss priključuje mednarodni verigi donatorjev.

Zbrana sredstva bodo namenjena delovanju nizozemske institucije, ki financira ter usmerja znanstvene raziskave, podpira razvoj zdravstvenih politik ter deli znanje o zdravljenju rakastih obolenj. S svojim delovanjem društvo želi približati prihodnost, kjer zaradi raka ne bomo več izgubljali naših najbližjih. Dobrim željam za prihodnost se pridružujejo tudi Don Diablo in celotna ustvarjalna ekipa Kurzschlussa, ki aprilsko edicijo organizira v dobrodelne namene.


Za omejeno število vstopnic so že odprte rezervacije na tej povezavi! Zbiranje donacij v vrednosti 5 evrov na osebo bo potekalo na vhodu v Kurzschluss. Donacije so mogoče zgolj v gotovini.


Spremljajte #kurzschluss in #dondiablo na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Snapchat.

 

Don Diablo je nizozemski glasbeni producent in DJ. Njegovo ime se povezuje z glasbeno strujo Future House, kar se močno odraža v njegovi glasbi, ki pogosto vključuje tudi Diablove vokale. Don Diabla glasbena institucija DJ Mag uvršča na izjemno 11. mesto svetovne lestvice, v kategoriji Future House pa je Don Diablo brez konkurence na prvem mestu. Njegovo diskografijo z velikimi črkami označujejo On my mind, Universe, Anytime, Chemicals, Cutting shapes.


Videoposnetki
Komentarji novice