Registriraj se!
Prvi WE LOVE SOUND ples v letu 2018 z rezidentom berlinskega Watergatea

WE LOVE SOUND je pričel s svojim prvim dogodkom v letu 2018. Po kratki pavzi se WE LOVE SOUND vrača v poznani klub The Best Venue Hall z gostovanjem poznanega nemškega DJ, producenta in filmskega skladatelja Tobi Neumanna.

Rezident berlinskega kluba Watergate in Weekend, ter lastnik Apollo studia, je poznan po svojem produkcijskem delu s svetovnimi imeni kot so Sven Väth, tINI, Miss Kittin, Chicks On Speed in z izdajo na Cocoon založbi. Tobi Neumann prihaja na zagrebški WE LOVE SOUND že drugič in sodeč po prvem nastopu, lahko pričakujemo odličen set in super zabavo.

Tobiju se bodo pridružili še ponos domače scene. Dama hrvaške elektronske glasbene scene, priljubljena med domačo in mednarodno publiku Marina Karamarko in talentirani DJ in producent z zelo uspešno izdajo na večih evropskih založbah Andrea Ljekaj.Obeta se žur do jutranjih ur!

Facebook event: https://www.facebook.com/events/169667007142416/ 
Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/

Vstopnice dostopne na vhodu v klub 16.02. ali v online shopu ENTRIO https://www.entrio.hr/event/we-love-sound-w-tobi-neumann-marina-karamarko-andrea-ljekaj-4850

 

Več o SONUS festivalu: goo.gl/fvWxEW


Komentarji novice