Registriraj se!
Techno mojster JORIS VOORN prihaja na festival 84 na Jahorini!

Olimpijski postavi novega Exitovega Festivala 84 na Jahorini, kjer so med nastopajočimi že Sigma, Asian Dub Foundation in Umek, se zdaj pridružuje še Joris Voorn!

Joris Voorn, nizozemski superstar didžej, je že nekaj let pozicioniran na samem vrhu svetovne scene. Uspe mu namreč nastopiti tako na velikih svetovnih festivalih, prav tako pa je ob vsem tem še rezident v klubih Amnesia in Ushuaia na Ibizi. Kritiki ga imajo radi že od albuma Nobody Knows (2014), ko ga je Billboard prvič uvrstil med najboljše, naklonjenost pa nadaljujejo tudi z aktualnim izidom I Ran The Zoo, ki je izšel lani.

Na seznamu nastopajočih na festival v Bosni in Hercegovini sta tudi britanska superzvezdnika Sigma, na Jahorino prihaja zasedba Asian Dub Foundation ter mojstri za uspešnice, med katerimi so Mahmut Orhan, Burak Yeter in ruski dup Filatov & Karas. Za techno sekcijo bo zadolžen UMEK, ki bo ponovil nepozaben žur z lanskega festivala Sea Star in segrel zimsko središče. Pridružil se mu bo še Nizozemec Patrice Bäumel in duo Mladen Topič & Siniša Tamanović.

Na festivalu bodo še: Van Gogh, Bad Copy, Frenkie, Kontra in Indigo, Helem nejse, After Affair, A Skitzo, Billain, Black Acid b2b Vanyano, DJ Soul, Forest People, Forniva b2b Andrej Jelić, G.Edd b2b Fedja Knajdl, Merakoon, Mr. Mehikano, Said5, Soole b2b Robert S, Woodie, Worda, Zli Jay in mnogi drugi!

Festival 84 se bo prvič zgodil med 15. in 18. marcem na več lokacijah v Olimpijskem centru Jahorina. Program bo potekal po formuli 2+2, in uvodni zabavi sledita dva festivalska dneva, ki bosta pokala po šivih, ter dan za počasno prilagoditev na življenje po festivalu. Prav tako bo zadnji žur tisti, ki bo uradno zaključil zimsko sezovo v Olimpijskem centru Jahorina.

Vstopnice in nastanitveni paketi so na voljo na spletni strani kompasyoung.si in supratravel.si.


Komentarji novice