Registriraj se!
K4 JANUAR & FEBRUAR 2018

Prihajajo: BINH (de) * poslovilec DrumWise: PHACE (de) + SPECTRASOUL (uk) * KRN (uk) * Ment: VAKULA & KOLOAH (ukr) * Delavnica Ableton ...

Po kratkem ponovoletnem premoru najbolj glasna ljubljanska klet ta konec tedna spet odpira vrata, že takoj pa bo za mikser stopil vzpenjajoči se britanski mojster KRN, ki mu niso tuji klubi, kot sta berlinski inštituciji Hoppetosse in Club der Visionaere.

Mladi producenti naslednji petek ne zamudite glasbene delavnice z ABLETONovim certificiranim poučevalcem Antoniom Križničem, na Gibanici pa se bo predstavila Sigma5, katere muziko sukajo tudi Patrik Skoog, Richie Hawtin in Cari Lekebusch.

Na prvi februarski petek se po lanskem preskoku v Klub K4 vrača festival MENT, ob ukrajinski navezi VAKULA + KOLOAH live pa velja preveriti tudi domača live acta Soter Amun live! in klubski derivat skupine Your Gay Thoughts - YGT live.

Seveda tudi tokrat ne bo šlo brez PrePUSTnice, najbolj razigranega Štirkinega žura v letu, 15-letno kultiviranje DNB scene pa bo končala ekipa DRUMWISE. Njihova zadnja udarna gosta bosta PHACE in SPECTRASOUL, kot se za poslovilca spodobi, pa bodo zraven tudi številni pionirji in podmladek domače scene.

Zadnji vikend v februarju pa sledi še eden od vrhuncev naelektrene zimske sezone v Ljubljani. V podzemlje Kersnikove 4 se bo spustiil BINH, mojster iz kultne serije v Clubu der Visionaere, založbe Time Passages in podpisnik trippy izdaj na Perlonu.

 

K4 PROGRAM JANUAR / FEBRUAR 2018
Podrobneje na www.facebook.com/klubk4/events

PE 19/01 – Just Us pres. KRN (uk)
So, 20/01 – Hočmo nazaj dinozavre
PE 26/01 – DELAVNICA: Ableton + GIBANICA: Sigma5 Showcase
SO 27/01 – Just A Dance
PE 02/02 – Ment: VAKULA (ukr), KOLOAH live (ukr) ...
SO 03/02 - SOLVD
SR 07/02 – Dirty Sprite vol. 4 (trap)
PE 09/02 – Techno Oldies Goldies
SO 10/02 -  PrePUSTnica
PE 16/02 - DrumWise End: PHACE (de) + SPECTRASOUL (uk)
SO 17/02 - Domačica
PE 23/02 - Phi pres. BINH (de)
SO 24/02 – Monolog: Vuka (all-nighter)


Komentarji novice