Registriraj se!
Razprodanih 5.000 EARLY BIRD vstopnic za festival Sea Star!

Novi promocijski kontigent vstopnic je že v prodaji. Kot so uradno sporočili organizatorji, je bilo prodanih vseh 5000 zgodnjih vstopnic za festival Sea Star.

Hrvaški festival, ki nastaja pod okriljem ekipe festivala Exit, si je po prvi izvedbi že prislužil kar dve evropski nominaciji za najboljše festivale, prav tako pa podira osebne rekorde. V kar 15 minutah po začetku prodaje je bilo jasno, da bo predprodaja zaključena veliko prej kot v 24 urah. Sea Star je tako le začetek, saj 12. decembra vstopijo v prodajo še posebne vstopnice, in sicer za vse, ki želijo na vseh pet festivalov Exit Freedom.

"Takšno zanimanje za vstopnice, še preden smo razkrili nastopajoče, govori o tem, da je Sea Star že v letu dni zrasel v močno in zaupljivo blagovno znamko. Samo največji festivali se lahko pohvalijo s takšnim odzivom. Veseli smo, da je Sea Star pustil vtis, mi pa bomo poskrbeli, da bo v naslednjih letih še boljši,» je povedal Dušan Kovačević, ustanovitelj festivala Exita.

Glede na to, da so bile dobesedno razgrabljene, so se organizatorji odločili, da v prodajo spustijo še eno omejeno število vstopnic, in sicer po ceni 32 EUR. Vstopnice so na voljo v v vseh Kompasovih in M Holidays prodajalnah po Sloveniji. Več informacij na www.seastarfestival.com in www.kompasyoung.si

Festival Sea Star se bo v laguni Stella Maris v Umagu odvijal med 24. in 27. majem.

Sea Star 2017 – The Official Aftermovie: https://www.youtube.com/watch?v=AxzHoK7PlyA


Videoposnetki
Komentarji novice