Registriraj se!
V Mariboru ustvarili nov glasbeni fenomen

StellarBeat Music Festival se je po uspešni prvi misiji vrnil s prav posebno zimsko edicijo StellarBeat - The Phenomenon, ki je v soboto zatresel UŠC Leona Štuklja, obiskovalce pa popeljal na neverjetno kozmično pustolovščino s headlinerjem Sanderjem van Doornom!

Tako kot poletni festival StellarBeat Music Festival je tudi zimska pustolovščina nadaljevala z vesoljno tematiko premikanja mej in odkrivanja novega. The Phenomenon je trenutek v času, ko se zgodi nekaj neverjetnega, presenetljivega, do sedaj še ne videnega. Obiskovalce je navdušil s celostnim doživetjem, ki so ga pričarale male pozornosti kot so festivalske zapestnice, neverjetna preobrazba prostora, vizualni učinki, glasba in razni zvočni učinki, zgodba, ki je vlekla rdečo nič celotnega dogodka, nastopajoči in drugi posebni efekti, ki so obiskovalce popeljali na celovečerno pustolovščino.

Vrhunec kozmičnega doživetja nastop Sanderja van Doorna
V sam vrhunec noči je pustolovce popeljal svetovno znan DJ in producent Sander van Doorn, ki je s svojim neponovljivim zvokom in slogom danes eden najpomembnejših, najbolj vplivnih in priljubljenih umetnikov plesne glasbe. Na mariborskem odru se je prvič predstavil hrvaški EDM DJ - Kosta Radman, z melodičnim house-om, globokimi bas linijami in skrbno izbranimi vokali pa jih je razvajal Tim Urbanya.

Poseben trend elektronskih dogodkov so postali back to back nastopi, ki jih ni manjkalo tudi na tej elektronski pustolovščini. Loudbeatz in Teodor G sta združila svoje deep house in house ritme, medtem ko je drugi par, Ian Sound in Impulz, poskrbel za bolj živahno kombinacijo  bass house-a, Melbourne bounce-a in UK Garage-a.  

Naslednja pustolovščina je že na obzorju

StellarBeat Music Festival se ponovno vrača na jezero v Rogozi že 21. junija 2017. Vsebino festivala bodo sproti objavljali na spletni strani www.stellarbeat.si. Že zdaj pa vam lahko razkrijemo, da bo posebna edicija vstopnic na voljo že ta mesec. Organizatorji obljubljajo, da bo festival v vseh pogledih obsežnejši kot prvi, saj je njihova vizija: ˝Biti z vsakim dogodkom boljši in na vsakem dogodku znova presenetit ljudi.˝ Zato lahko na naslednjem festivalu pričakujete bogatejši program, bolj razgibano ponudbo hrane, večji kamp in še več več priložnosti za podporo lokalnim podjetjem, ki se lahko vključijo v projekt. Povezali pa se bodo tudi z lokalno turistično ponudbo in skušali na festival in v regijo pritegniti še več tujih obiskovalcev.

Več informacij o festivalu lahko najdete na spletni strani www.stellarbeat.si, spremljate pa jih  lahko tudi prek Facebook in Instagram profila @stellarbeatmusicfestival.

StellarBeat Music Festival: The Phenomenon promo video:
https://www.facebook.com/StellarBeatMusicFestival/videos/1947895848867396/

Najava Sanderja van Doorna na Phenomenonu:
https://www.facebook.com/StellarBeatMusicFestival/videos/1944539309203050/

Sander van Doorn, Martin Garrix, DVBBS - Gold Skies (ft. Aleesia):
https://www.youtube.com/watch?v=UwsY_foobEw


Slike
Videoposnetki
Komentarji novice