Registriraj se!
Leto 2018 bo rezervirano za SVOBODO: EXIT predstavlja kar 5 festivalov

Po največjem Exit poletju v zgodovini, organizatorji ponovno napovedujejo festivalske presežke. Festivalska družina EXIT bo v letu 2018 štela že pet članov, v načrtu pa je po besedah organizatorjev še kakšen. Centralna točka je seveda Petrovaradinska trdnjava, kjer se bo med 12. in 15. julijem odvil festival EXIT.

Letos polnoletni EXIT kot vez med festivali in osredno temo postavlja osebno svobodo, ki je neizmerno pomembna. EXIT je eden od redkih glasbenih festivalov, ki je nastal iz želje po svobodi in tako krepil svojo družbeno misijo. Slogan EXIT Freedom je tako globalni poziv k svobodi, stran od materializma, stereotipov in kolektivnih zablod, v katerih se je našla naša civilizacija.

5 DRŽAV / 5 FESTIVALOV:

Potem ko so organizatorji festivala Exit v letu 2017 s kar štirimi festivali in poletjem naslovljenim Summer of Love postavljali rekorde v obiskanosti, se v letu 2018 pridružuje še en festival. Exit se po Srbiji, Črni Gori, Hrvaški in Romuniji seli še v Bosno in Hercegovino, kjer se bo na sloviti Jahorini odvijal Festival 84.

EXIT Festival 2017 - The Official Aftermovie: https://youtu.be/4fxfcTuS8ts

ZAČETEK PRODAJE VSTOPNIC PO NAJBOLJ UGODNI CENI 12.12.

V torek, 12. decembra, točno opoldan, stopijo v prodajo vstopnice po ceni 58 EUR, kar glede na končno ceno predstavlja 60% popust.
Organizatorji tudi letos napovedujejo nastope številnih priljubljenih glasbenikov. Več o nastopajočih bo znano v prihodnjih mesecih.

Informacije o vstopnicah in nastanitvah:
www.kompasyoung.si in www.supratravel.si

Spomnimo: Vstopnice za festival Sea Star, ki se bo med 24. in 27. majem odvijal v Umagu, gredo po ceni 28 EUR v prodajo že 5. decembra. Akcija traja le 24 ur.


Komentarji novice