Registriraj se!
OKTOBER V KLUBU CIRKUS

Ta mesec priljubljeni nočni klub gosti kar 19 zabav. Vrhunci: TUTTI FRUTTI SLO EDICIJA in Miran Rudan (14/10), WELCOME TO THE JUNGLE (18/10), Monkey Business in NIKA ZORJAN (30/10) ter HELLOWEEN Special (31/10).

Razigran žurerski utrip, ki je z novim študijskim letom preplavil prestolnico, se je že vrnil tudi v Cirkus, ki je samo prvi teden v oktobru gostil kar šest spoznavnih zabav. Te si bodo v malo zmanjšanem tempu sledile še cel mesec, vmes pa bo priljubljeno zbirališče nočnih ptičev ob dobro utečenih rezidencah postreglo tudi z več novostmi.

Prva je specialna izdaja serije TUTTI FRUTTI SLO, na kateri bodo prišli na svoj račun ljubitelji slovenskega popa, rocka, rapa in plesnih himen, ki so zaznamovale 90. leta in novo tisočletje, Miran Rudan pa bo odpel hite iz vseh obdobij svoje kariere.

Le nekaj dni zatem pa se bo Crikus spremenil v pravi pravcati pragozd. Če imate radi tematske zabave in bi radi klub doživeli v spremenjeni podobi, morate obiskati žur WELCOME TO THE JUNGLE, priporočam pa tudi četrtkov dopust ali bolniško.

Od meseca pa se bodo cirkusanti poslovili s petdnevnim HELLOWEEN vikendom, v katerega se bodo zložili Crazy Cirkus, Housekeeping, obvezen nedeljski after, MONKEY BUSINESS z NIKO ZORJAN v živo in torkova čarovniška specialka.

Že zdaj pa si rezervirajte tudi dva novembrska termina: Rok Golob bo s skupino KING FOO (9/11) v Cirkusu predstavil svojo novo ploščo Galaxie, tam pa bo dva dni kasneje prvič v Sloveniji nastopil tudi MAHMUT ORHAN (11/11), avtor hitov Feel, Save Me in Game of Thrones ter varovanec vplivne založbe Ultra Records.


OKTOBER V KLUBU CIRKUS
Vsi dogodki na www.facebook.com/pg/cirkus.klub/events

PE 06/10 - BOLNCA ft. MATRODA (Spinnin)
SO 07/10 - RNB Explosion ft. DJ DEY
PE 13/10 - BOOM POW MJAW MJAW (pop hiti)
SO 14/10 - TUTTI FRUTTI - SLO edicija in MIRAN RUDAN v živo!
SR 17/10 - Midweek Special: WELCOME TO THE JUNGLE
PE 20/10 - SPOVEDNICA ft. Catch!ness
SO 21/10 - BIRDS OF PARADISE - Latin Flavored Night
PE 27/10 - CRAZY CIRKUS (edm / dance / future house)
SO 28/10 - HOUSEKEEPNG ft. Buchan & Adonov (house clubbing)
PO 30/10 - MONKEY BUSINESS in NIKA ZORJAN (house, r&b & pop live)
TO 31/10 - HELLOWEEN SPECIAL

ČE 09/11 - KING FOO - koncert ob izidu albuma Galaxie
SO 11/11 - MAHMUT ORHAN (Feel, Save Me, Game of Thrones)


Slike
Komentarji novice