Registriraj se!
HALLOWEEN: DJT BACK IN TIME + SASHA LOPEZ

Poslastica za ljubitelje plesnih ritmov, ki ste in še prisegate na ekipo Dee Jay Time in Radio Salomon. Skupaj bo nastopil ikonični dvojec, ki je ustvarjal nepozabne Power Mixe, v 90. in 00. letih kraljeval v klubih Titanic, DC3 Dakota, Eldorado in Lipa, s prijatelji pa vsak božič napolnil veliko dvorano Tivoli.

Dr. Silvano DJ je že dolgo nazaj mikseto prepustil bratu dvojčku Sylvainu, a enkrat na leto, za noč čarovnic, še vedno obriše prah s starih plošč. Na povabilo potovalne agencije Collegium Mondial Travel pa bo za letošnji Halloween sploh prvič v tem desetletju spet nastopil skupaj z dolgoletnim soborcem in prvim glasom slovenskih diskotek, Deanom On The Mikom.

Ker pa ni izvenserijski DJT žur težko zamisliti brez specialnih gostov, bosta v Cvetko priletela še Sasha Lopez, in njegova muza Ale Black, ki tudi slovenska plesišča redno razgibavata v zadnjem desetletju. Spomnite se samo hitov All My People (otvoritvena pesem karnevala v Riu 2012), Weekend, Beautiful Life, Everybody Feel Alright in Vida Linda, omeniti pa velja tudi, da je video za hit Perfect Day nastal na naši obali.

Sasha Lopez - All My People
https://www.youtube.com/watch?v=6CG9l5B13hs

Sasha Lopez – Weekend
https://www.youtube.com/watch?v=v_PfiS91Hk4

Sasha Lopez – Perfect Day
https://www.youtube.com/watch?v=8nnyiMIodQM

Dee Jay Time Power Mix by Dr. Silvano DJ (1995)
https://www.youtube.com/watch?v=3BZBsyiRR0s

- - - - -

CVETLIČARNA
Kranjčeva 20, Ljubljana

FB DOGODEK
www.facebook.com/events/129001371076437/

VSTOP LE ZA POLNOLETNE: 18+

VSTOPNINA = 10 eur  // Vstopnice prodaja EVENTIM
http://www.eventim.si/si/vstopnice/back-in-time-halloween-2017-ljubljana-cvetlicarna-989495/performance.html


Komentarji novice