Registriraj se!
KLUB K4 ZAGNAL 29. SEZONO

Ikona ljubljanske kreativne in družabne scene je odprla vrata v predjubilejno sezono z vinil marketom, londonskim krejtdigerjem Junkijem Inouejem in natečajem, ki bo osnova za drugo kompilacijo in serijo dogodkov K4 Gibanica. - Prihajajo tudi Julien Sandre (fr), Denz (hr) in urugvajski mojster Nicolas Lutz.

Po eksperimentu UVK4, ki je ponudil rezidenco ustvarjelcem in ljubiteljem urbanih zgodb, ki poleti niso pobegnili iz mesta, ter osvojl množico tujih obiskovalcev željnih doživetja kluba, ki je del mednarodnih zgodb s projekti, kot sta Boiler Room ali Zeta Reticula ter redna postaja podtalnih težkokategornikov ranga Steffi, Adam F, Tom Trago, Ø [Phase] in DJ Hell, se Štirka podaja v novo, predjubilejno sezono.

Kislo vreme je malo skalilo popolanski družabni del, a tudi kletna izdaja vinil marketa je pritegnila množico ljubiteljev muzike, ki le-to radi čutijo tudi s prsti, ter pripravila dober  teren za večerni del. Tega so z glasbo podložili Kristian Kroupa, Nitz, Dulash, Lara, Eliaz in londosnki gost japonskih korenin, Junkie Inoue, ki je z eklektično selekcijo pokazal zakaj se splača brskati za manj znanimi plesnimi dragulji.

Uvertura, ki se je zavlekla globoko v sobotno jutro je ponudila odlično energijo in dvignila apetite pred prihajajočimi gostovanji, usmeritev kluba K4 pa ostaja jasna: tudi v sezoni 2017/18 bo program stal najprej na predstavljanju in negovanju domačih talentov, povezovanju z domačimi in regionalnimi kruji ter občasnimi obiski naprednih ustvarjalcev iz tujine. Glasbeno ponudbo pa bodo še naprej dopolnjevali tudi natečaji, delavnice, kreativni izzivi in občasne razstave mladih ustvarjalcev,


SEPTEMBER IN OKTOBER V KLUBU K4

Najbolj sveže informacije na https://www.facebook.com/klubk4/


Pe 22/09 - Dirty Sprite with DENZ (hr)
So 23/09 - SOLVD x EWax with JULIEN SANDRE (fr)
Pe 29/09 - K4 Gibanica: Aney F, Alex Cvetkov, Splinterhouse, Kosta
So, 30/09 - Monolog: E. B. KING (celonočnica)
Pe 06/10 - Just Us with NICOLAS LUTZ (urugvaj)
So 07/10 - HOČMO NAZAJ DINOZAVRE
Pe 13/10 - K4DNB: Otvoritev sezone
So 14/10 - SEZAM: Felis Catus, Krilc, Softskinson, Dacho, Levanael
Pe 20/10 - K4 TEMNICA: Octex Live/DJ, Organon, LxS


Komentarji novice