Registriraj se!
Spartaque - Future Sound Of Yucatan

V soboto, dne 14.10.2017, se bo v sklopu elektronskih dogodkov Future sound of Yucatan v discoteque Yucatan, Šentilj (v Slovenskih Goricah) pri Mariboru in v bližini mednarodnega mejnega prehoda (z Avstrijo) Šentilj, odvijal dogodek namenjen ljubiteljem elektronske glasbe, točneje iz zvrsti techna.

Gostili bomo enega izmed najhitreje vzpenjajočih se in zaželjenih techno DJov in producentov na svetu iz Ukrajine; Spartaque. Družbo s kvalitetno techno glasbo mu bodo delali še DJi iz glasbene organizacije Second Music, ki so v svoji dolgoletni karieri nastopali na klubskih odrih po celotni Sloveniji, prav tako pa na festivalih kot je npr. Eco Festival. Hkrati so kot organizatorji dogodkov gostili imena iz sveta techna, kot so Uto Karem, Eric Sneo, Alexander Kowalski, Axel Karakasis ...

ZGODOVINA DISCOTEQUE YUCATAN

Discoteque Yucatan se je odprla leta 1996 in od takrat dalje do leta 2006 bila znana kot ena izmed najbolj prepoznavnih za preživljanje nočnega časa v severo vzhodni Sloveniji. Zaradi velike površine s 4 plesišči je gostila tudi do 3500 obiskovalcev in predstavljala glasbene zvrsti kot eurodance na Centralnem delu, yugo pop rock na Cabrio terasi, latino na Haciendi in pozneje komercialni house na House of Oasis. Sloves discoteque Yucatan v Sloveniji in sosednji Avstriji je bil na vrhuncu okrog leta 2000, tudi zaradi trdega dela DJ Ice Simony – DJV (Deejay Voice), ko je gostil radijsko oddajo Royal club z najnovejšimi italijanskimi eurodance hiti na različnih lokacijah po Mariboru in direktnim prenosom na Radiu Plus (pozneje Radio Top) skupaj z DJ Nickom in DJ Aysho. V tem času je discotque Yucatan gostila DJe kot so Gigi D`Agostiono, Prezioso Feat. Marvin, Eiffel 65, Gabry Ponte, Mollela, Erika ... in najbolj popularne glasbenike & glasbene skupine iz Slovenije, Hrvaške in Srbije.

VIZIJA KONCEPTA FUTURE SOUND OF YUCATAN

Naša vizija je povabiti slovenske DJe v elektronskih zvrsteh (kot tudi v njihovih podzvrsteh) trance, house, techno ..., ki so prisotni na odrih slovenskih klubov in festivalih kot tudi tiste, ki so šele na začetku njihove kariererne poti ter se še niso predstavili ali so znani širši javnosti, k sodelovanju v prihodnosti in jim nuditi možnost nastopa na Centralnem delu discoteque Yucatan.
Razen podpore slednjih v taksnem ali drugačnem smislu je naš cilj gostiti največja imena v svetu elektronske industrije in ponuditi vsem »žurerjem« iz severno vzhodnega dela oz. celotne Slovenije prostor z dušo kjer bodo končno lahko uživali najboljšo produkcijo v elektronski glasbi predstavljeno po vsem svetu v najvčjih klubih in festivalih.

VSTOPNICE:

Early bird (prvih 100 vstopnic): 10 EUR
V predprodaji: 12 EUR
Na vratih: 15 EUR

Več informacij o nakupu vstopnic in VIP sledi kmalu!


Komentarji novice