Registriraj se!
BRINA KNAUSS JE ODPRLA 6. CIRKUŠKO SEZONO

Vrata v novih 10 mesecev nepozabnih zabav v klubu Cirkus so z gostjo BRINO KNAUSS odprli cirkuški rezidenti. Prihajajo MAGICIAN, TOM SWOON, RNB SUPREME in METALWICH, ŽAN SERČIČ pa bo gost Monkey Businessa.

Dobro spočiti po počitniškem premoru so ljubljanski cirkusantje minuli konec tedna zagnali novo sezono zabav, v kateri bodo spet ponudili kup novosti. Prvi žur sezone je tradicionalno namenjen ljubiteljem housa, kot gostja pa ga je letos popestrila prodorna Brina Knauss. V soboto so kraljvale poletne uspešnice, ob katerih bomo zaplesali v jesen, ko se bo na Viču zvrstilo tudi kar nekaj zvezdnikov mendarodnih plesišč.

NOVOSTI IN GOSTJE
Prvo novost sezone, serijo Housekeeping z Buchanom ste že spoznali, že ta petek pa bo na svojem novem večeru Boom Pow Mjaw s pop hiti stregel Matthew Z. Teden kasneje boste lahko v seriji XO: Let's Play House zaplesali z belgijskim virtuozom Magicianom, duet Catch!ness pa vas bo povabil v Spovednico. Z malo več reggaetona bo nadgrajena tudi serija za ljubitelje latinskega temperamenta Birds of Paradise, niz zabav Monkey Business pa bo stregel tudi z gostovanji izbranih domačih pevcev. Vabljeni tudi na dve medtedenski specialki za ljubitelje EDM-a in čistokrvnega metala. Podrobnosti o programu najdete na na www.facebook.com/cirkus.klub.

SEPTEMBER V KLUBU CIRKUS

Premiera! - PE 01/09 - BOOM POW MJAW ft. Matthew Z
SO 02/09 - RNB EXPLOSION ft. DJ Dey + Selekta Cee
PE 08/09 - BOLNCA ft. MATRODA (hrv) + Matthew Z
Premiera! - SO 09/09 - XO ft. MAGICIAN (bel) + Nati Katchi + Urban Pfeifer
PE 15/09 - CRAZY CIRKUS ft. Clay Clemens
SO 16/09 - RNB Special ft. RNB SUPREME: Andrea Martini (ita) + DJ Dey
TO 19/09 - TOM SWOON (pol)
Premiera! - PE 22/09 - SPOVEDNICA ft. Catch!ness + Matthew Z
SO 23/09 - MONKEY BUSINESS ft. ŽAN SERČIČ v živo
ČE 28/09 - 9. METALWITCH: Jegulja, Lambda (ch),
Mortal Kombat (srb) in Pero Deformero (srb)
PE 29/09 - BIRDS OF PARADISE ft. DJ Dey & Matthew Z
SO 30/09 - TUTTI FRUTTI ft. Matteo Kunst x Matthew Z


Komentarji novice