Registriraj se!
BRINA KNAUSS BO ODPRLA 6. CIRKUŠKO SEZONO

Cirkus se vrača s počitnic 25 & 26. avgusta - Septembra tudi belgijski hitmejker MAGICIAN (9/9; 'I Follow Rivers' z Lykke Li), italijanski RNB SUPREME ft. Andrea Martini (16/9) in TOM SWOON (19/9), član prestižne Top 100 DJ List

Popočitniško odpiranje cirkuških vrat tradicionalno pripada hišnikom - letos jih bosta z novo serijo Housekeeping na stežaj razprla BUCHAN in BRINA KNAUSS, potem pa sledi še predstavitev novih rezidenc z največjimi klubskimi himnami tega poletja.

Klemen Bučan je mož številnih talentov: še preden ga je povabil v film Tupatam, ga je Mitja Okorn ovekovečil kot skejt-provokatorja pred kranjsko policijo. Poznate ga tudi kot TV-voditelja in komika mimogrede pa vam še nauči plavati psa v kozarcu vode. Buchan je eden naših vodilnih 'trash' didžejev, enako strastno pa suka house.

Brina Knauss je tudi dama številnih talentov: še preden smo jo spoznali v pevski skupini B.B.T., je zabijala koše za državno reprezentanco, v Milanu naredila lepo manekensko kariero, zdaj pa se prebija še kot didžejka. Poletje je preživela med Italijo, Ibizo in Sardinijo, nastopila s Skin (Skunk Anansie), čakata jo še dva špila s kraljem Ibize, Solomunom, veseli se tudi že vrnitve v londonske in newyorške klube.

Drugi del otvoritvenega vikenda priprada najbolj zaposlenima rezidentoma, ki sta tudi to poletje obredla številne festivale ter pustila pečat v jadranskem žurerskem epicentru na otoku Pag. DJ Dey in Matthew Z bosta sezono odprla s svežimi rnb, hip hop, pop, dance, house in drugimi plesnimi hiti ter vas dobro pripravila na prihajajoče tedne.


Komentarji novice