Registriraj se!
StellarBeat 2017: Mission One

Dragi avanturisti, sanjači in prijatelji glasbe. Združimo se v juniju na Jezeru Rogoza. Misija Ena vas bo v enem vikendu popeljala med več kot 25 nadarjenih DJ-jev in vrhunec dosegla s svetovno super zvezdo. Njihov neverjeten talent bo poskrbel za intergalaktičen glasbeni festival, kakršnemu še nismo bili priča. V dveh poletnih nočeh bomo tako resnično občutili, da le enkrat živimo.

Na popotovanje se bomo podali v petek, 23., in se vrnili v nedeljo, 25. junija 2017, na akumulacijskem jezeru v Rogozi. Sam festival bo ponujal posebno glasbeno doživetje, ki se bo odvijalo na dveh odrih, gostil pa bo več kot 20 DJ-jev. Na festival bou tudi vrsta adrenalinskih aktivnosti namenjenih udeležencem, ki se bodo odvijale na plaži, kjer jih bo spremljala glasba iz dnevnega odra.

Nad dnevnim dogajanjem se bo dvigovalo drugo prizorišče - ogromna ploščad, ki se bo vsak dan festivala, pozno popoldan, prelevila v areno, kjer se bodo spopadli velikani elektronske glasbe, ter navduševali več tisoč glavo množico vse do prvih jutranjih žarkov.

Za obiskovalce bo pripravljen tudi brezplačni kamp, ki ga je potrebno predhodno rezervirat na info@stellarbeat.si.

Akumulacijsko jezero Rogoza, ali po domače ˝Šoder jama˝ nam nudi idealno kombinacijo vode in kopnega, ki ju povezujejo drevesa in grmičevje. Zahvaliti se moramo županu občine Hoče - Slivnica, ki je idejo za festival pozitivno sprejel, občina pa se je tudi odločila pristopiti kot partner projekta. Območje bo za uporabo festivala revitalizirano ter tako možno uporabiti večkrat letno za različne dogodke in aktivnosti.

***Za vse mlade talente elektronske glasbe pripravljamo tudi poseben natečaj, kjer bo zmagovalcu ponujena priložnost nastopa na glavnem odru! Več info http://www.stellarbeat.si/sl/dj-natecaj/***

Skoči na to razburljivo vožnjo in bodi del zgodbe, kakršne še ni bilo pri nas.

Vstopnice:

First Explorer: SOLD OUT

Early Discoverer: SOLD OUT

Curious Adventurer: 25€

Samo za pogumne early bird-e! Vključuje oba festivalska dneva, kamping, parking in vse ostale aktivnosti na festivalu. Količina omejena!

Group Adventure #2 [Package]: 110€

5 prijateljev se odpravi na intergalaktično avanturo. Vključuje oba festivalska dneva, kamping, parking in vse ostale aktivnosti na festivalu, za posebno ceno! Prejmete eno vstopnico, katero natisnete 5 krat. Količina omejena!

VIP Table [Package]: 380€

Dvignjen in ekskluziven pogled na oder in festivalsko množico, z ločenim in hitrim vhodom na prizorišče! Vključuje mizo za 4 osebe za oba festivalska dneva & VIP Dobrodošlico (mini boat po izbiri). Prejmete eno vstopnico, katero natisnete 4 krat. Količina omejena!

*Karte vključujejo oba festivalska dneva, kamping, parkiranje in vse ostale aktivnosti, ki se bodo odvijale na prizorišču.*

Zgrabi svojo vstopnico na www.olaii.com ali na OMV Slovenija, Moja trafika 3DVA ter Bar Kaos!

Potrebna je predhodna rezervacija kampa na info@stellarbeat.si. Rezervacija bo možna do zapolnitve kapacitet.
Vstop na prizorišče bo dovoljen samo polnoletnim osebam.

Pohitite, število kart je omejeno!


Komentarji novice