AlMeX

AlMeX Spletna stran

Almedin Hankič oziroma Dj AlMeX ima 31 let. Prihaja iz Velenja, Slovenije. Z Dj-stvom se je začel ukvarjati leta 2001, ko je obiskal svoj prvi party v Velenju- Design of love 1 in je od takrat začel poslušati elektronsko glasbo. Ne kot samo glasba ga je tudi zanimalo vrtenje.


V vseh teh letih do današnjega dne si je pridobival znanje in izkušnje ter veselje do elektronske glasbe.
Zaradi ostalih profesionalnih Dj-ev ni obupal, kvečjemu so mu bili kot inspiracija, ter z podporo svoje punce in ostalih prijateljev je še naprej vztrajal. Na začetku je uporabljal Tractor DJ Studio, nato si je v letu 2006 počasi kupil vso DJ opremo in začel vse skupaj bolj profesionalno.


Zagotovo pa je to ,da se v njem skriva veliko talenta,kar je tudi dokazal, ko se je prijavil na Overload Competition 08.Z veliko dobre volje in s podporo svojih prijateljev in svojega dekleta se je prebil v finale, ter v Celjskem Clubu Escape zmagal.


Z svojim aktivnim nastopanjem je ogreval množice in plesišča v različnih klubih po Sloveniji:Club Casablanca, M.C Celje,Mega Bar Hoče, Max Club,M.C.,Shake Club,Club rdeča armada,Leplac,Impulz,ESCAPE Club Celje,Club Livada,Caliente caffe ,City C.A.T.S ,Klub 300 in po ostalih privat žurih in raznih festivalih:
Dnevi maldih in kulture,Noč pod kostanji, Park s5 dogaja.


Bil je tudi gost številnih  radijskih postaj, v katerih je predstavljal svoje live guest mixe.Njegove energične dj kompilacije smo v preteklosti lahko večkrat zasledili ter poslušali v oddaji Overload na frekvencah mojega  radija, z gostiteljem, seveda vsem znani dj Brlee.Svoje izkušnje in znanje za mešalno mizo je delil  ob boku znanih ter priznanih producentov in dj-ev kot so:Paolo Barbato,Aleksij,Angel Anx,Sylvain,Steffanino,Davide Manali,Viktoria rebeka,Dawwiz, Sequan,Brlee ,Replacement,Ticko,Slider, Mthf,Minox,Robbyj,Tejch,Dexa,Evano,Silverj,D'Janitors,Mark Cream,
Deny Doom, Funk33,i.x.i,Ben G in še veliko drugih imen bi še lahko našteli.


Njegov stil vrtenja je vse od house ritmov,Tech House in techno. Njegovi vzorniki so CARL COX,UMEK,VALENTINO KANZYANI,ALEKSIJ,EDDIE F,DUBFIRE  in še mnoga druga zveneča imena...Upa pa tudi, da bo nekega dne postal tako kot dobr DJ, tako tudi uspešen producent.

 

Follow Almex @:

www.thedjlist.com/djs/ALMEXX

www.facebook.com/pages/Deejay-AlMeX

www.soundcloud.com/almex-dj

www.myspace.com/djalmex

 

 

Več ...

##SONG TITLE##

SETI

Promo Mix February 2012
55.62 MB
Download
Did you have this (Promo Mix Feb 010)
86.53 MB
Download