Registriraj se!

Dean Deen

Dean Deen Spletna stran

Glasbena zgodovina Dean Deena sega v njegova zgodnja otroška leta. Glasbeno izobrazbo je pridobil s šest-letnim učenjem dveh instrumentov, kar od leta 1996 izkorišča v prid svoji ljubezni do plesne glasbe.

Da je house glasba način življenja, Dean Deen dokazuje s svojo predanostjo kvalitetni house glasbi in načinom predstavitve le-te. Je eden redkih, ki na nastopih še vedno uporabljajo klasične gramofone. V današnji čas pa ga umešča kombinacija najnovejših tehnoloških rešitev, s katerimi oblikuje svoj glasbeni izbor v nepozabno celoto. Slednjo predstavlja ljudem preko zabav, ki nedvomno izstopajo.

Dean Deen se vedno znova dokazuje. Posebej odmevne so bile njegove uverture Tiëstu, Armin van Buurnu, Ferry Corstnu, Axwellu in drugimi, ko je do točke evforije uspel pripeljati več-tisoč-glavo množico. V letu 2011 je z svojo priredbo Zdravljice odprl večerni del zabave Dance Republic Open Air Festival in več kot 10 tisoč glavo množico pripravil na nastop Deadmau5-a in Fedde Le Grand-a.

Dean Deen med svojim setom nikoli ni pri miru. „Hitro me potegne, komaj se zavem in že skačem skupaj z ljudmi,” pravi in dodaja: „Komunikacija s publiko je pomembna. Z njo gradiš nadpovprečen nastop. Sam se povsem sprostim in uživam. Ko publika to začuti, se tudi sama preda. Evforija mi daje energijo, da iz sebe naredim še več,” še doda.

Z letom 2011 ga lahko zasledite v produkcijski zasedbi (Dean Deen & Cleek), ki je obrodila uspehe že v samem začetku. Prvenec, remix skladbe Believe belgijskega producenta Siege-a je bil izdan na belgijski založbi Versuz Essentials in na prodajnih policah vseh večjih trgovin po svetu v kompilaciji "Versuz Essentials IBIZA 2011". Naslednji projekt, ki sta ga Dean Deen & Cleek pripravila je remix skladbe, ki jo v originalu izvaja švedska electro-pop-rock izvajalka Cazzi Opeia. Remix skladbe z imenom Oxygen je pripravljen in podpisan pri založbi Macho Records, in prihaja na police ob koncu poletja. S tem pa se zgodba šele začenja!

Njegova zanesljivost in kvaliteta se kažeta v daljših rezidencah v klubih ter redni prisotnosti na dogodkih po Sloveniji. Trenutno ga povezujemo z rezidenco pri organizaciji največjih plesnih dogodkov v Sloveniji – DanceRepublic in občasno destinacijo s klubsko glasbo v Celju - CoffeeRepublic.

Več ...

##SONG TITLE##

SETI

Promo Tape December 09
87.52 MB
Download