Registriraj se!
Lab Doctor | From9TO5party 8.12. PETEK
Začetek: 08.12.2017 21:00
Konec: 09.12.2017 05:00
Kraj: Terminal Klub, Ljubljana

Lab Doctor | From9TO5party 8.12. PETEK

 

Zaključek leta in začetek veselega decembra bo pester!
Devious - Lab Doctor bo tokrat kot dežurni zdravnik operiral sam. Gre za uverturo, ki ji sledi!
Čisto proti koncu decembra nas čaka še 1. obletnica laba z obema doktorjema in gostom iz tujine.

RAZPORED:

♫ DEVIOUS (LAB Doctor, The Music Lab)
https://soundcloud.com/dj-devious-1/lab-doctor-devious-new-basscast-okt-17
https://www.facebook.com/deviousPUREhouse/?fref=ts
https://www.instagram.com/devious_lab_doctor/
https://www.youtube.com/watch?v=K0yrI-HMSQQ

DJ DEVIOUS : Pisalo se je leto 1999 in mladega najstnika so pota usode speljala na prvo zabavo, kjer se je »na prvi posluh« zaljubil v glasbo. V letu po tem je vso svojo energijo usmeril v zbiranje denarja in si kmalu privoščil gramofone, na katerih je pilil svojo glasbeno tehniko do mere, ki mu je omogočila javno nastopanje in predstavitev svojih glasbenih čustev širši publiki. Prelomna točka njegove glasbene kariere je nastopila leta 2002, ko se je pridružil zloglasnemu Blueroom-u, ki je na sceni elektronske glasbe prisoten že od leta 1996. Vse skupaj se je začelo v obliki glasbene oddaje, ki je ljubiteljem elektronske glasbe lepšala sobotne večere. Zaradi zanimanja in strasti, ki ga je publika pokazala do samega Blueroom-a, se je glasbena oddaja kmalu prelevila v glasbena zasedanja (session-e) v cvetličarni od leta 2005 do zadnjega leta 2012.
Ker se DJ Devious zaveda žalostnega dejstva, da je elektronska kultura na slovenskem v zadnjih letih strmo padla, je zavihal rokave in jo začel graditi pri njenih temeljih. V ljubljanskem klubu Terminal je ustanovil glasbeni laboratorij (THE MUSIC LAB LJUBLJANA), ki mesečno gosti mednarodno priznane DJ-je in glasbene brande ter jim omogoča, da se v profesionalnem okolju predstavijo domači publiki. Zaradi njegovega uspeha na tem področju, je postal glasbeni urednik serije dogodkov, ki se bodo pod imenom Warehouse (2017) odvijali v razvpiti Cvetličarni. Z mislijo na goreče ljubitelje elektronske glasbe, ki ne marajo zabav in gneče, skrbi za predvajanje kvalitetne elektronske glasbe tudi na Radiu Salomon (eno nedeljo v mesecu, od 23-24 ure) in na Facebooku, kjer vam je na ogled in sluh vsako sredo predvajan livestream, imenovan TOP 10 with DJ DEVIOUS. Po navadi lahko poleg njegove malenkosti prisluhnemo tudi kakšnemu izmed zanimivih gostujočih DJ-jev, ki jih za poslušalce povabi ob svoj bok.
DJ DEVIOUS, ki se je tekom svoje kariere razvil v pravega aktivista elektronske scene, na njegovi poti vodi slogan: Za vsako glasbo obstaja primerna lokacija, ura in publika, prepoznavanje in združevanje teh komponent je tisto, kar preko mojih ušes in moje domišljije, dviguje na noge.
Lab Ljubljana je prostor za glasbene sladokusce, ki bo na intimen način omogočal DJ-em in brandom, da se predstavijo lokalni publiki privržencev določenega glasbenega sloga. Ker je dogodek sam po sebi ekskluzivnejše narave in bo sprejel do 100 ljudi, bomo poskrbeli za high-quality live-stream, da boste lahko v glasbenih sladicah uživali kar iz domačih naslonjačev ali jih servirali obiskovalcem vašega house-party-a! Da bi vsem gurmanom omogočili boljši pregled nad umetniki, ki so nas obiskali, pa bomo po slehernem dogodku zakuhali tudi hud after-video, s čistim namenom "rajcanja"! Dobrodošli v glasbeni laboratorij!

_________________________________________

Lokacija / location:
TERMINAL CLUB @ THE MUSIC LAB
Trg Osvobodilne fronte 6
Glavna Železniška postaja Ljubljana
1000 Ljubljana

AGE LIMIT / STAROSTNA OMEJITEV: 18+
Vstop na dogodek le za polnoletne. Prosimo, da s seboj prinesete osebni dokument.
This is an 18+ event. ID will be checked without exception at the entrance.

PREGLED/ EXAM:
NO PRE SALE
NA DAN DOGODKA / ON THE DAY OF EVENT : 7€
DO 23h PROST VSTOP

____________________________
Info & rezervacije miz / Info & table reservations: INBOX


Komentarji dogodka