Registriraj se!
SOLVD x Sakro
Začetek: 24.06.2017 23:00
Konec: 25.06.2017 06:00
Kraj: K4, Ljubljana

SOLVD x Sakro (Summer Opening)

 

S srednjeameriškim pridihom zaključujemo prvo sezono SOLVD večerov in s tem hkrati (za razliko od prejšnih let) odpiramo poletno sezono (!) v Klubu K4.

SAKRO je obetavni predstavnik novega vala mehiškega house podmladka. Njegovi glasbeni vplivi zajemajo širok spekter jazza, soula in hip-hopa, prepleteni z utripom vplivnih mest kot sta Chicago in Detroit ter v svojih produkcijah uspešno prepleta house in techno, orientiran na plesišča. S pariškim talentom, ki sliši na ime Andrade sta skupaj ustanovila založbo Bon Vivant, kjer uspešnih izdaj ne manjka.

Mehičan počasi a zanesljivo postaja prepoznavno ime širom podzemne klubske kulture. Nenazadnje je s svojo nedavno izdajo na raum...musik. pritegnil pozornost Ricarda Villalobosa, ki plošček “No Time To Explain” redno vrti v svojih setih širom sveta. To je nedvomno pripomoglo k temu, da je izdaja v samem vrhu letošnje Resident Advisor glasbene lestvice.

Naša glavna rezidenta, Alex Ranerro in Evident, bosta tudi za zaključek sezone ogrela teren glavnemu gostu in tako v stilu okronala uspešno sezono. Ker verjamemo v dolge, nepozabne sete, bomo tokratni celovečerec na malem odru prepustili Uno Tamanu, ki uspešno deluje v domači Innocent Music zasedbi.

- - - - -

Veliki Oder:
SAKRO (Mehika, Bon Vivant, Raum…musik)
Alex Ranerro (SOLVD, Bedrock)
Evident (SOLVD, Soundhitectures)

Mali Oder:
Uno Taman (Innocent Music)

- - - - -

KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klub-k4.si // www.facebook.com/klubk4

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA/ ENTRANCE FEE
6€ < 00h < 8€

INFO: info@klub-k4.si

GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com


Komentarji dogodka