Registriraj se!
HIDEOUT FESTIVAL 2017
Začetek: 26.06.2017 16:00
Konec: 01.07.2016 08:00
Kraj: Klubi, Zrće - Pag

Eden najbolj zaželjenih in težko pričakovanih festivalov leta je PRIPRAVLJEN!

 

HIDEOUT se zopet vrača v letu 2017 – ponovno bo na plaži neverjetna in edinstvena atmosfera, ki jo lahko ustvari le Hideout-ov masiven line-up, popolna lokacija plaže in seveda noro dobri ljudlje!

 

Dom festivala Hideout je slikovita plaža ZRČE na otoku Pagu. Locirana je blizu pristaniškega mesta Novalja, v ozadju gorovje, vse okoli pa Jadransko morje.

 

#HIDEOUT2017 se bo odvijal med ponedeljkom 26. junija in petkom 30. junija. Vstopnice že za 112€!

 

Tokrat že sedmič - Hideout Festival je vsakoletni festival elektronske glasbe, ki se dogaja na plaži Zrče na Hrvaškem. 150 najboljših izvajalcev na svetu, 5 dni in noči, na prečudoviti plaži – obkoljeni z gorami in morjem. To je formula za razprodan festival odkar obstaja – vsako leto od 2011!

 

Preprosto, varno in zanesljivo je bookirati direktno iz njihove spletne strani. Paketi vsebujejo od vstopnic, prevoz, nastanitev in še posebnosti kot je zavarovanje. Vse to se lahko bookira z manjšim pologom, tako je planiranje dopusta preprosto in cenovno bolj dostopno.

 

https://papaya.com.hr/travel

 

Prečekirajte prvi val objavljenih imen!

Major Lazer, Marco Carola, Stormzy, Diplo, Jamie Jones, MK, The Martinez Brothers, Hannah Wants, Hot Since 82, RØDHÅD, Giggs, elrow, FEEL MY BICEP, Darius Syrossian, David 'Ram Jam' Rodigan, Disciples, Dusky, Heidi, People Just Do Nothing - Kurupt FM, My Nu Leng, Paco Osuna, Redlight, Richy Ahmed, Skream, TQD, Alan Fitzpatrick, DJ Barely Legal, DJ CRAZE, Denis Sulta, DJ Yoda, DOORLY, Friction, DJ Hype b2b DJ Hazard, Icarus, Jasper James, Mak & Pasteman, MikeSkinner, Ryan Elliott, Theo Kottis, The Dreem Teem  

 

SE VESELITE TAKO KOT MI???

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na: info@papaya.com.hr

Rezervacija VIP miz: vip@papaya.com.hr


Komentarji dogodka