Registriraj se!
Telekom VOLT Festival 2017
Začetek: 27.06.2017 16:00
Konec: 02.07.2017 09:00
Kraj: Open Air

Festival bo trajal od 27. junija do 1. julija – z odlično družinsko atmosfero in norim line-upom prav ob avstrijski meji! TELEKOM VOLT Festival je dogodek z dolgoletnimi tradicijami, letos se praznuje že 25. edicija! Organizatorji ponosno predstavljajo internacionalne zvezde mnogih različnih žanrov – od pop/rocka do alternative, metala, folk/world, jazz in elektronike. Cenejše vstopnice so na voljo do 9. aprila!

 

VOLT je prepoznaven po zelo raznovrstnih line-upih, kjer so predstavljeni mnogi različni žanri, od Linkin Park do Marting Garrixa. Prav zato je tako priljubljen in primeren za ljubitelje vseh vrst glasbe. Z veseljem na naš seznam nastopajočih dodajamo: Pendulum (live) , Years & Years, The Cult, Enter Shikari, Of Mice and Men, The Devil Wears Prada, Knife Party, Hernan Cattaneo! 25. obletnica festivala bo res nora!!!

 

Po parih letih premora se legendarna drum'n'bas skupina Pendulum vrača v Sopron z nastopom v živo! Poznani so po svojih mogočnih showih, tako, da upamo da bomo deležni tega, prav tako kot njihovih novih pesmi. Na 25. Telekom VOLT Festivalu bo nastopil tudi zmagovalec BBC Sound-a 2015 – fantastični electro-pop band z imenom Years & Years. Niso samo prevzeli Združeno Kraljestvo ter Evropo z svojim prvim albumom – tudi Ameriko! Prava legenda se vrača v Sopron – z večjimi in manjšimi prekinitvami, delujejo že 34 let! Za hardcore oboževalce – Enter Shikari bo prispeval z koncertom na katerem bo brutaaaalna energija! Metalcore entuziasti – prvič na Madžarskem – Mice & Men in The Devil wears Prada, tako je vratolomljiva izkušnja zagotovljena! Pridružujejo se nam še Knife Party in pa argentinska house legenda Hernan Cattaneo!

 

Vsi potrjeni izvajalci za Telekom VOLT Festival 2017 do sedaj (v abecednem redu):

 

Ellie Goulding 

Enter Shikari 

Fritz Kalkbrenner 

Hernan Cattaneo 

Imagine Dragons 

Jess Glynne 

Knife Party 

Linkin Park 

Lost Frequencies 

Martin Garrix 

Of Mice and Men 

Pendulum live 

Sigala 

The Cult 

The Devil Wears Prada 

Years & Years

 

Več imen bo objaljenih v prihodnjih mesecih! Vstopnice in dodatne informacije pa so na voljo tukaj.

 


Videoposnetki
Komentarji dogodka